Hirdetés
  Súlyos öndvád gyötri Szilágyi Jánost
  Miért került nevelőintézetbe Détár Enikő?

Új műsort kap Liptai Claudia!

2008. szeptember 15., hétfő 15:00

Egy rendhagyó sajtótájékoztató keretén belül mutatta be a TV2 legújabb produkcióját, A sztárok a fejükre estek című valóságshow-t.

A TV2 új műsorral jelentkezik ősztől, amiben a celebek tűrőképességét teszik próbára az afrikai valóságban. A túrára egy erdőben megrendezett sajtótájékoztatóval hangolódtak a résztvevők, kiegészülve a csatorna műsorvezetőivel és a riporterek hadával. A megjelenteknek quadozással és levegőben biciklizéssel tarkított akadálypályán kellett bizonyítaniuk. Legjobban persze Frei és csapata teljesített, de Liptai Claudia és Kovács Áron is kitett magáért. Egyébként ők lesznek A sztárok a fejükre estek műsorvezetői is, akik esténként bemutatják a nap eseményeit.

Az új show ötlete Frei Tamástól származik, aki egy évig dolgozott az előkészületeken. A hosszú szervezésre szükség is volt, hiszen Botswanában nem a megszokott nagyvárosi kényelem fogadja majd a résztvevőket. Az ötletgazda szerint azért lesz egyedülálló az új reality, mert itt semmi sincs előre megtervezve, maga a valóság fog képernyőre kerülni. A sztárok a helyiekkel együtt fognak élni, nem lesznek kényelmes szállodaszobák, ahol kipihenhetik a nap fáradalmait.

De nemcsak Afrika szépsége lesz az egyetlen érdekesség az adásokban. Hiszen a résztvevők között lesz a rövid amerikai popkarrier építésből hazatért, Kozsó. Az egykori Ámokfutó köztudottan nagy híve az indián kultúrának, és már alig várja, hogy közelebbről is megismerkedhessen egy másik bennszülött világgal.

Ha a kongaszó mellett egy kis mulatóshoz támadna kedve a stábnak, akkor sem kell majd a CD-lejátszó után nézni a dzsungelben, hiszen Bódi Guszti és Margó is a csapattal tart, hogy kipróbálják magukat a vad körülmények közt. Margó elmondta, hogy óriási kihívás lesz nekik a műsor, ám mindent megtesznek, hogy épségben túléljék. Akkor sem jönnek majd zavarba, ha maguknak kell előteremteniük majd az ennivalót. Guszti elkíséri a helyieket vadászni, felesége pedig jó szaftos pörköltet varázsol a zsákmányból. Azt viszont elképzelni sem tudják, hogy mi lesz, ha valamelyiküket kiszavazzák a nézők, hiszen eddig sose voltak még külön hosszabb ideig. A félelem jogos, mivel az esténként a tévénézők döntik majd el, hogy ki utazzon haza a nem mindennapi kalandról.

A kiszavazások előtt valószínűleg a volt egészségügyi miniszter, Horváth Ágnes fog leginkább izgulni, mert nem sikerült túl sok rajongóra szert tennie parlamenti munkássága során. Épp ezért vállalta el a riporter felkérését, hogy megváltoztassa a róla kialakított képet.

A show többi játékosát egyelőre még homály fedi, de a héten az ő nevük is kiderül.


Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:35 Derrick
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft