Hirdetés
  Kinizsi Ottó nagypapájának köszönheti a karrierjét
  Kamerák előtt villantotta ki dús kebleit az RTL Klub műsorvezetője! Forgatás közben érte baleset a magyar hírességet!

Erdélyi Mónika túlságosan bizalmatlan?

2008. szeptember 24., szerda 13:00

Bekameráztatja leendő éttermét Mónika. A műsorvezető úgy véli, a legjobb, ha saját maga ügyel arra, hogy ne lopják meg az alkalmazottai. Vajon jogos aggodalom vagy irreális félelem rejtőzik kijelentése hátterében?

A Mónika show házigazdája praktikus ember. Azt vallja, az ember leginkább csak magára számíthat. Sőt, Mónika tovább megy: azt mondja, a mai világban nem lehet megbízni senkiben. Legalábbis nem tanácsos.

Ám téved, aki azt gondolja, hogy valamiféle magánéleti csalódás hatására lett ilyen bizalmatlan Mónika. Szerencsére párjával, Mukli Gyulával és gyerekeivel a legnagyobb harmóniában élnek.

Sokkal inkább arról van szó, hogy a népszerű tévést leendő éttermének biztonsága gondolkoztatta el. Felröppentek a hírek, miszerint Mónika olyannyira aggódik a vendéglőért, hogy azt tervezi, ha elkészül, minden helyiséget bekameráztat. De miért van erre szükség?

Erdélyi Mónika a StoryOnline kérdésére elmondta, nem érzi magát sem túlságosan óvatosnak, sem túlságosan bizalmatlannak, egyszerűen arról van szó, hogy személyesen nem lesz lehetősége felügyelni az étteremben folyó munkát.

"Otthon vagyok a kislányommal, Olíviával, nem tudom majd az étteremben tölteni a napjaimat. Ezért arra gondoltam, hogy a kamerák képét otthonról is látom, így azt is követni tudom, hogy az alkalmazottaim mennyire becsületesek. Nem mintha feltételezném, hogy meglopnak, de az ördög nem alszik" - indokolja döntését a tévés. "Rengeteg kritikát kaptam már emiatt, sokat támadnak, azt mondják túlságosan bizalmatlan vagyok, de szerintem csupán józan ésszel gondolkodom" - osztotta meg velünk Mónika.

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy a televíziós miért nem alkalmaz leendő étterembe üzletvezetőt, aki megspórolná neki azt a többletmunkát, amit a potenciális tolvajok lefülelése jelentene. A tévés kijelentette, hogy ilyen téren csupán magában bízik, éppen ezért szeretné saját maga a kezében tartani a vendéglátóhely irányítását.

Erdélyi Mónika azt is elmondta, hogy luxusról szó sincs. Olyan egyszerű, megfizethető, jó konyhájú éttermet szeretne nyitni, ahová bárki szívesen betér, s ahol mindenki jól érzi magát.

Erdélyi Mónika túlságosan bizalmatlan?

Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:30 Rejtjelek
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft