Hirdetés
  Baby Gabi pálinkaivásban is felvette a versenyt fiúkkal
  Botrányos! Durván alázták Gregor Bernadettet a kamerák előtt! Saját kollégája is jól belerúgott!

Dráma! Karda Bea megjósolta Som Lajos önpusztító életmódját! Lebénult lábbal került kórházba!

2008. október 22., szerda 06:45

Senki nem tudja, pontosan mitől bénult le Som Lajos egyik lába. Első felesége, Karda Bea a StoryOnline-nak elmondta, nagyon sajnálja gyermekének édesapját, és szívesen segítenének neki, de a zenész a negyedik feleségén kívül senkit nem enged közel magához.

Az énekesnő és Som Lajos 21 évvel ezelőtt váltak el. Bea azt mondja, ő már akkor sejtette, hogy volt férje önpusztító életmódot fog folytatni, ami sajnos be is igazolódott. Lánya, Niki többek azért ment el Ázsiába, mert zavarta édesapja életvitele, és az, ahogyan azt a média kezelte. Bea nem titkolja, örül annak, hogy Nikinek nem kell végignéznie, ami Lajossal történik. Ám elárulta, Niki mindent tud édesapja állapotáról, és aggódik érte.

Bea attól függetlenül, hogy nincs napi kapcsolatban Som Lajossal, nyomon követi, mi történik vele. Az azonban bántja az énekesnőt, hogy meglátása szerint Lajos manapság teljesen a negyedik felesége irányítása alatt él. Így a Piramis egykori zenésze senkit nem enged közel magához, pedig sokan lennének, akik segítenének rajta, ha arra rászorulna.

Bea végül elmesélte, amikor 1987. november 25-én elvált Som Lajostól, azt mondta neki: "Most már minden nő hivatalosan a tied lehet." Som erre azt a válaszolta: "Mi életünk végéig össze leszünk kapcsolódva a gyerek miatt." Ez végül sajnos nem egészen így alakult, bár Bea határozottan állítja, mint a gyermeke apját, ma is szereti, és sajnálja Som Lajost.

Dráma! Karda Bea megjósolta Som Lajos önpusztító életmódját! Lebénult lábbal került kórházba!

Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:30 Rejtjelek
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft