Hirdetés
  Vikit Barbie babának öltöztették!
  Terry Black a Bangó-botrányról!

Szerelmi teszt Leventétől!

2008. december 19., péntek 12:00

Vajon szerelmes beléd a párod? Vagy hülyére vesz? Esetleg teljesen feleslegesen agyalsz a kérdésen, mert minden rendben? A StoryOnline segítségével most választ kaphatsz kételyeidre! Lakatos Levente Legyél Sikeres Fiatal! című könyvében olyan tesztre bukkantunk, amellyel pillanatok alatt megtudod a frankót! Neked mi jött ki?

Csak néhány pillanat, és máris megtudhatod a választ: vajon szerelmes beléd a párod, vagy csak húzzátok egymás idejét? Örök kérdés ez, és akkor különösen nyomasztó, ha mi már gyengéd érzéseket táplálunk a másik iránt. Ideje megtudni, hogy van-e értelme tovább "szenvedni" egymás mellett, vagy lépni kellene...

Lakatos Levente könyvéből, a Legyél Sikeres Fiatal!-ból számtalan hasonló kérdésre kaphatsz választ. A szerző most egy kis ajándékkal kedveskedik a StoryOnline olvasói számára. Levente az egyik tesztet megosztja veletek, hogy még karácsony előtt kiderüljenek a turpisságok, illetve még inkább lángolhassanak a szerelmek. Neked mi jött ki?

Így csináld a tesztet: Indulj el a legfelső fekete téglalaptól, és haladj lefelé a hozzád legközelebb álló válaszok nyilai mentén! Végül elérkezel majd a három alsó, betűvel ellátott téglalap egyikéhez. A betű alapján keresd ki az értékelésből a megfelelő kategóriát! Ne csalj, mert akkor saját magadat csapod be!


Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)
Értékelés:

A: Kuka!
Sajnos nem alaptalan a bizonytalanságod! Esélyes, hogy a párod nem gondolja túl komolyan a kettőtök közötti viszonyt. Sőt, tovább megyek: talán ki is használja az érzéseidet. Éppen ezért nagyon óvatosan közeledj hozzá, mindenképpen legyenek fenntartásaid, bár én inkább azt tanácsolnám, hogy hagyd a fenébe. Tudom, hogy gyengéd érzéseket táplálsz iránta, de higgy nekem: amennyiben engeded magad tovább sodródni az árral, rosszabbul jársz, mintha idejében kiszállnál. Minél több időt töltesz vele, annál jobban ragaszkodsz majd hozzá, és még keservesebb lesz a szétválás. Abban pedig ne is reménykedj, hogy a csalódások erősebbé tesz, és könnyebben elfelejted az arcot, mert sajnos pont az ellenkezője fog történni... De, hát olyan szépeket mond! Lehet, de ki garantálja neked, hogy tartalom is van a szavak mögött? Megeshet, hogy az összes mondata kong az ürességtől, és csak azért hord össze annyi szépet, mert tisztában van vele, hogy azokat szeretnéd hallani. Varázsolni próbál... Ne dőlj be, a bókoktól nem szabad hátast dobnod! Annál azért te is fifikásabb vagy!

B: Van remény!
Valóban akadnak problémák, de nem annyira zűrös a helyzet, mint amennyit agyalsz rajta. A párod jól érzi magát veled, de egyelőre nem szerelmes beléd. Nyugi, nem dől össze a világ! Azonban - amint azt már kitárgyaltuk - semmit sem szabad erőltetned. Ezért eszedbe se jusson hisztizni. Ez az ő lelki tusája, amibe nem szállhatsz be, maximum kívülről tudod koordinálni az eseményeket. Ha tényleg akarod őt, akkor muszáj leadnod a büszkeségedből, és nagyon jó fejnek kell vele lenned. Türelemjáték! Mivel nincsenek összhangban az érzéseitek, hiába pattogsz! Csak azt éred el az erőlködéssel, hogy szinkron helyett egyre távolabb kerültök egymástól. Várd ki a sorod, és közben kápráztasd el a kedvesed! Amennyiben néhány hét elteltével sem érzel változást, értékeld át a viszonyotokat. Vajon érdemes tovább szenvedni egymással? Lehet, hogy nem, és teljesen felesleges kattogni! De, hát miért mindig én alkalmazkodjak? Mert a kapcsolataidért áldozatokat kell hoznod. Ebben az esetben pedig az egoizmusod leadása az egyik lehetőséged arra, hogy helyrepofozd a magánéletedet. Ha tetszik, ha nem, ez van amit az életedben találsz!

C: Feleslegesen kattogsz!
Ne legyél buta, és ne gyártsd összeesküvés-elméleteket. Nincs gáz kettőtök között, te aggódsz túl sokat. Felesleges. A párod szeret. De, ha nem vigyázol, akkor éppen a folyamatos parázással fogod elüldözni magad mellől. Miért nem tudod elfogadni, hogy valaki szeret? Miért keresel folyamatosan támadási felületeket? Nyugodj meg, lazíts, és örülj a szerelemnek. Addig élvezd, amíg van, és ne borulj ki, ha esetleg vége szakad. Utána egy új korszak kezdődik az életedben, ami szintén tele lesz örömforrásokkal. Tehát béke, mert a kedvesed sem fogja sokáig bírni az általad generált feszültséget. Ráadásul, valljuk be, senkinek sem esik túl jó, ha a párja kételkedik benne, miközben ő teljesen őszinte! Amennyiben nem tudsz bízni az illetőben, talán meg sem érdemled. És bizony ez benne is felmerül majd. Küzd le a félelmedet! De, hát néha olyan távolságtartó velem! Ezért nem feltétlenül te vagy a hibás. Néha lehetnek rossz napjai. Senki sem képes non-stop mosolyogni, ezt el kell fogadnod. Plusz, egyáltalán nem biztos, hogy érzett már hasonlóan, mint amit most te választasz ki belőle. Hagyj neki időt, hogy megszokja: bizony ő is elgyengülhet néha...


Nos, neked mi jött ki? Oszd meg a többiekkel az eredményt, és a tapasztalataidat itt, a kommenteknél! Minden oké? Vagy problémák vannak? Beszéljétek meg egymással!


Ha tetszett a teszt, kattints IDE! A polc.hu oldalon 20%-kal kedvezőbb áron juttatsz hozzá! Ráadásul a vásárlók között most értékes nyereményeket sorsolunk ki!

Szerelmi teszt Leventétől!

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft