Hirdetés
  Az év hangja: Király Viktor!
  Medveczky fricskája - Karizs doktor videotékája

Mega-meglepetések a finálén!

2008. december 21., vasárnap 09:06

Tervezett és nem tervezett meglepetésekben bővelkedett a Megasztár szombati adása. Íme néhány érdekesség, baki és váratlan fordulat, amelyekre senki nem számított!

A hét elejétől kezdve már rebesgették, ám szombat délelőttre nyilvánvalóvá vált, Medveczky Ilona nem vesz részt az RTL Klub Szombat esti láz című táncos műsorában, hiszen a csatorna menesztette a dívát. Ezzel egyidőben szárnyra kaptak a hírek, hogy Ilona a konkurens TV2 Megasztár című műsorában vesz részt, ám ezt a csatorna szóvivője, Magyar Rita egy fórumon sem erősítette meg. 
Bár Ilona a híresztelésekkel ellentétben nem kapott szerepet a tehetségkutató fináléjában, a közvetítés elején a kamera több másodpercig - jól látható szándékossággal- időzött a nézők soraiban helyet foglaló díván.

"Ha szombat este, akkor Megasztár" - hallhattuk heteken keresztül Tillától a tehetségkutató felkonferáló  mondatát, amit mi, nézők így folytathatnánk: Ha Megasztár, akkor hanghiba! Ezt a bakit sajnos a fináléban sem kellett nélkülöznünk, amikor is áramszünet miatt pár percig nem hallhattuk a stúdióban történteket. A hiba Eszenyibe folytotta a szót, és hosszú másodpercek teltek el, amíg az illetékesek egyáltalán észlelték, hogy baj van.

A Megasztár szombati adásának legmeglepőbb fordulata azonban mindenképpen Friderikusz Sándor nevéhez köthető, aki Viktor és Dávid legutolsó értékelésekor felajánlott a második helyezettnek egy autót, mégpedig egy ugyanolyat - Hyundai márkájút - mint, ami a győztest is megilleti. Friderikusz kijelentette, hogy a kocsit a saját gázsijából kívánja fedezni.

Fotó: TV2,  rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Mega-meglepetések a finálén!

Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft