Hirdetés
  Rabtársai akarják megölni az élve eltemetett kislány gyilkosát!
  Dopeman: "Aki ártani mer a lányomnak, elpusztítom!"

Dundika keményen beszól az új playmate-nek! - Vajon mit gondol róla a többi nyuszilány? SZEXI KÉPEK

2007. szeptember 30., vasárnap 09:15

Megvan az idei playmate győztes, Metzker Viktória. A lánynak még ideje se volt élvezni a sikert, máris támadások kereszttüzébe találta magát. Állítólag előre eldöntött tény volt, hogy ő nyeri a nyuszik versenyét, és már az a hír is felröppent, hogy Viki Dubaiban volt luxusprostituált. Vajon elődjeinek mit gondolnak az új nyusziról?

Az ősnyuszi, Bódi Sylvi

Viki példaképe hazánk első playmate-je, Bódy Sylvi. A barnahajú amazon elmondta, nagyon jól esik neki, hiszen ez azt jelenti, hogy nem mutat rossz példát. Mint kiderült, Dundikának is ő volt a példaképe. A csalás vádját viszont mindenképp cáfolja. "Már az első válogatáson mindenki számára egyértelmű, hogy ki lesz a győztes. Nem azért, mert le lenne zsírozva a verseny, hanem mert első ránézésre meg lehet állapítani, hogy ki az a lány, aki kell a lapnak. Így volt Vikinél is, aki egyértelműen a mezőny legesélyesebbje volt."-nyilatkozta a StoryOnline-nak Sylvi.

 

Kelemen Anna, a botrány-nyuszi

 

Az idei év győztese kijelentette, nem szeretne Kelemen Anna nyomdokaiba lépni, egy nyilatkozatában ugyanis azt mondta, lenézi a botrányhősnőt. Ezek ellenére viszont megkérdezésünkkor Annácska elmondta, véleménye szerint megérdemelten nyert Viki. "Minden versenynél felmerül a bunda lehetősége, azonban ezek csak rosszindulató feltételezések. Viki volt a legesélyesebb, méltán nyerte el az év playmate-je címet, és én gratulálok neki!"-  nyilatkozta Anna.

 

Dundika, az éneklő nyuszi

 

A 2005-ös év playmatejét -aki az utóbbi időben az énekesi pálya felé is kacsintgat- is megkértük, mondjon egy-két szót az új nyuszilányról. Az ő véleménye némiképp különbözik a többiekétől. "Viki megfelel annak az ideálnak, amit egy playmatenek meg kell testesíteni, de nehezen tudok azonosulni azzal, hogy egy ilyen kétes multú lányt választottak meg. Kétségtelenül ő az eddigi legfiatalabb, de más területen valószínűleg a legtapasztaltabb playmate is."

Dundika keményen beszól az új playmate-nek! - Vajon mit gondol róla a többi nyuszilány? SZEXI KÉPEK

Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft