Hirdetés
  Újabb kínos részlet: Lefizették Lady Diana sofőrjét?! - fotókkal
  Heti tuti: Sztárok, akik döbbenetesen megváltoztak!

Gáspár Evelyn született üzletasszony!

2007. október 6., szombat 09:00

Kénytelen a kamerák elé állnia Gáspár Evelyn! Még annak ellenére is, hogy megmakacsolta magát, és csak külön gázsiért hajlandó nyilvánosan szerepelni. Az RTL Klubbal kötött szerződés ugyanis a família minden tagjára vonatkozik.

A napokban elterjedt a hír, miszerint Evelyn csak saját gázsi fejében hajlandó szerepelni a Győzike showban. Az idősebbik Gáspár lány már korábban besokallt attól, hogy a házi show miatt gúnyolják az iskolában. Már a produkció utolsó részeiben sem volt látható, ugyanis elhatározta, hogy nem vállal több nyilvános szereplést. Ha mégis, akkor azt bizony meg kell fizetni.

Az idősebbik Gáspár lány azonban kénytelen kamera elé állni. A roma család és az RTL Klub között létrejött szerződés ugyanis egyértelműen kimondja, hogy a család minden tagja köteles a nyilvános szereplésre. "A szerződés az egész Gáspár családra vonatkozik - nyilatkozta a StoryOnline-nak Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója. - Evelyn is a családhoz tartozik, ezért egyértelmű, hogy ő is szerepel majd a Győzike showban."

Evelyn mindezek ellenére sem hajlandó beadni a derekát! A fiatal lány továbbra is követeli a jussát. Győzike pedig büszke a lányára, amiért ilyen bátran kiáll a véleménye mellett. "Evelyn az apjára ütött, igazi üzletasszony -dicsekedik a showman. - Igenis jól tette, hogy anyagi juttatást kér a szerepléséért! A mai világban mindenki pénzből él, senki nem dolgozik ingyen. Sok fiatallal ellentétben ő nem kábítószerre költi a fizetését, hanem a tanulására fordítja ezt az összeget. Igenis megérdemli a pénzt!"

Gáspár Evelyn született üzletasszony!

Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
01:35 Portré
00:00 Himnusz
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft