Hirdetés
  Levetkőzött Elvis unokája
  Agyvérzést kapott Elmore Leonard

Kómában van Usher kisfia

2013. augusztus 7., szerda 06:00

Egy évvel mostohafia halála után, Usher nagyobbik fia is majdnem életét veszítette egy vízi balesetben.

Ismét a poklok poklát éli át Usher és volt felesége, Tameka Foster. Idősebbik fiúk ugyanis majdnem megfulladt hétfőn. Az ötéves Usher Jr. apja medencéjében játszott öccsével, amikor észrevett egy játékot, amit beszívott a lefolyó. Lemerült érte, de beszorult az ő karja is. A fiúkra vigyázó rokon azonnal beugrott a medencébe, hogy segítsen, de nem tudta kiszabadítani az ifjabbik Ushert. Ám szerencsére a sikítozására felfigyeltek a ház másik végén dolgozó munkások, és ők ketten már ki tudták húzni a vízből a kisfiút, akit ezután újra is kellett éleszteni.

A szupersztár énekes nem tartózkodott otthon a baleset idején, de mire a mentők kiérkeztek, már ő is hazaért, és be tudott menni a kórházba az életéért küzdő fiával. A kiszivárgott hírek szerint Ush Jr. állapota jelenleg stabil, viszont kómában van.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

fotó: Instagram
fotó: Instagram

A szörnyű baleset kicsivel több mint egy évvel azután történt, hogy Usher és Tameka elveszítették a nő előző kapcsolatából született legidősebb gyerekét. A tizenegy éves Kile-t fürdőzés közben gázolta el a család egyik barátja jet-skijével, és olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett, hogy azonnal agyhalottnak nyilvánították. Szülei azonban még két hétig imádkoztak a csodáért, mielőtt lekapcsoltatták a lélegeztetőgépről.

A tragédia után a bíróság az amerikai Voice Mesterének ítélte Tamekával közös két fiúk, ifjabbik Usher és Naviyd állandó felügyeleti jogát, mondván anyjuk felelőtlensége okozta közvetve mostohabátyjuk halálát, így alkalmatlan a gyereknevelésre. Tameka viszont tegnap hivatalosan is újraindította a gyerekelhelyezést, mivel szerinte volt férje sem vigyázz a fiaikra, és olyan emberekre bízza őket, akik képtelenek garantálni a biztonságukat.

fotó: Instagram
fotó: Instagram

 


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft