Hirdetés
  Őszintén beszél az őt ért gyötrelmekről az ismert magyar énekesnő!
  David Beckham nem csak feleségét kényezteti

Az igazi Nagy Fogyás: leoperálták Ernő hasát - 10 kiló emberszalonna - döbbenetes fotók a műtétről csak itt!

2007. december 4., kedd 11:00

Az igazi nagy fogyás Norbi és Szandra nélkül sikerült Ernőnek, leoperálták hatalmas hasát. A 160 kilós férfi nem jelentkezhetett a show-ba. Egyszerre kezdett fogyózni a csapatok kövérjeivel, s ő vezet. 30 kilótól szabadult meg fekve. A műtét döbbenetes fotói erős idegzetűeknek.

Csak a hasa volt olyan súlyú, mint a neje

Ernő világ életében kövér volt. Szeptemberre már csak a hasa 50 kilót nyomott, annyit, mint a felesége. Igazság szerint három asszonykája is kitelett volna az ötvenkét esztendős férfiből. Két hónapja szuszogva mászott fel a lépcsőn, hatalmas hasától a cipőjét sem tudta bekötni, s régi állását is fel kellett cserélnie ülő munkára. Ernő már a portásfülke csendjében gondolkodott el, milyen sors vár rá óriásira dagadt testtel, amit cipelni sem bír. Fogyózzon és tornázzon! - tanácsolták, csakhogy súlyától kikopott csípőizülete miatt nem tehette ezt. Az extrém túlsúlyos férfi nem vehetett részt a fogyasztós gigashowban. Norbi és Szandra is kudarcot vallott volna vele, mert állapota miatt már nem mozoghat. Helyette dr. Gill Endre plasztikai sebész szikéjében látta a megoldást.

Nagy zabálás-nagy műtét-nagy fogyás

Az ötvennégy esztendős Ernő mindig is testépítő volt. Nem súlyzókkal, hanem sütikkel, tál tésztákkal, kedvencével, a kolbásszal hasra gyúrt. Az eredmény sem maradt el. Csupán hasa  40-50 kilót nyomott. A hatalmas testrész kezelhetetlenné vált, már nemi szervére lógott, sőt a mozgásban is akadályozta. "Gyerekkorom óta egy-két számmal nagyobb voltam másoknál. Szenvedélyemmé vált az evés, sajnos mindent szeretek, főleg, ami hízlal. No és a mennyiségnek sem volt határa - vallotta be Ernő. "Feleségem mindent megtett, "lájtos" kajákat főzött, de éjszakánként is kijártam enni a konyhába. Próbálkoztam diétával, sokféle módszerrel fogyni, de mindig győzött a csirkepörkölt nokedlivel. A ruházkodás lehetetlen, strandra, uszodába nem merek menni, ha levetkőzöm megbotránkoztatok másokat. Két hónapja döntöttem: a lehető leggyorsabban megszabadulok a hatalmas hastól, így itt, Gill doktornál kötöttem ki" - mondja Ernő miközben a doki már rajzolja be a hatalmas hason a metszések és vágások nyomait.

Megölheti a drasztikus mozgás

"Ilyen súllyal már nem lehet kocogni, futópadon, konditeremben hatékonyan edzeni. Ernő extrém eset, rajta már a diéta és a mozgás nem segíthet. Az úgynevezett kötényhastól szike nélkül semmiképpen sem szabadulhatna meg. Nem csupán esztétikai beavatkozásról van szó. A lelógó hatalmas has, bőrgyógyászati, tisztálkodási panaszokat okoz, no és a szexuális életet is jelentősen nehezíti. Ha ennyire elfajult a helyzet, először könnyíteni kell, de utána, muszáj az életmódváltás" - magyarázza a plasztikai sebész. "Ernő műtéte különbözik az átlagostól. A férfiaknál az extrém elhízás esetében indokolt az ilyen hasfal plasztikai műtét. A páciens akár 10-20 kilónyi hájtól és bőrtől szabadulhat meg 2 órás műtét alatt - magyarázza dr. Gill Endre plasztikai sebész, aki szeptember 24-én elvégezte Ernő "hastalanítását".

10 kilónyi szín hastól szabadul meg 2 óra alatt

Két hónap telt el a műtét óta, s egy új mozgékony Ernő érkezik kontrollra. "Végre látom, amit kell, egyedül veszek cipőt, és képes vagyok mozogni!" - lelkendezik a páciens, aki magával hozta apró nejét és operáció előtt hordott hatalmas nadrágját. "Nincs ám otthon semmi, csak kefir, alma meg ilyesmi. Leszoktam az éjszakai evésről is. A Nagy fogyás játékosait is lehagytam, pedig többnyire csak az ágyat nyomtam. Egyszerre kezdtünk a fogyásnak, s én 30 kilónál tartok, de folytatom. Kíváncsi vagyok legyőzhetem-e a játékosokat" - mosolyog Ernő, aki most látja először az operációja alatt készült fotókat. "Jézusom, ez két tábla emberszalonna!" - hüledezik a kép láttán.


Story Női Extra
Tévéműsor
00:35 Portré
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft