Hirdetés
  Hoppá! Kiderült, meddig tart az ideális szex
  30 évvel fiatalabb nőért hagyta el a feleségét

Meghalt a sztár!

2008. április 7., hétfő 10:00

Szombaton hunyt el Charlton Heston, életének 84. évében. Az amerikai színészt Beverly Hills-i otthonában érte a halál, adta hírül a család szóvivője. Ben-Hur egykori megformálója mellett volt felesége, amikor meghalt. Lydiával 1944-ben kötötték össze életüket.

Az '50-es években Hollywood nagyszabású, látványos filmekkel igyekezett visszacsábítani a tévéképernyők elől a nézőket a mozikba. Heston magas, délceg termete, férfias kisugárzása, valamint színészi kvalitásai miatt e szuperprodukciók ideális hősének bizonyult, írja a filmcsillagról a Wikipédia.

A legenda talán leghíresebb szerepéért 1960-ban elnyerte az Oscar-díjat, mint a legjobb férfi főszereplő. De Ben-Hur mellett számtalan más emblematikus karaktert mondhatott magáénak: játszotta Mózest, Michelangelót, El Cidet, és a világ egyik leghíresebb tudományos-fantasztikus mozijában, a Majmok bolygójában a főszereplőt alakította.

Idős korában inkább politikai és társadalmi szerepvállalásával tűnt ki. 1998-2003 között az amerikai Nemzeti Lőfegyverszövetség (National Rifle Association) elnöke volt. A legtöbb kritikai amiatt érte, mert haláláig támogatta az amerikai állampolgárok korlátlan fegyverviseléshez való jogát.

A színésznél tíz éve diagnosztizáltak prosztatarákot, 2002-ben pedig bejelentették, hogy Alzheimer-kóros. Nancy Reagan szíve majd megszakadt, amikor értesült a mozilegenda, Charlton Heston haláláról, adta hírül az AP hírügynökség. Ronald Reagan özvegye tudja, mi mindent kellett átélnie az egykori kollégának, hiszen férje, a néhai amerikai elnök szintén ebben a kórban szenvedett.

Meghalt a sztár!

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft