Hirdetés
  Steve rettegett
  Dammak Jázmin hízott?

Vidd haza a sztárokat! - SPAR Starzone promóció

2011. július 15., péntek 11:08

Legális zeneletöltés az interneten? A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Sony segítségével már Magyarországon is létezik olyan megoldás, mellyel kedvező áron és könnyű elérhetőséggel biztosított a Sony Music teljes zenei kínálatának online letölthetősége. Ráadásul, aki most a SPAR Csoport üzleteiben vásárol, ingyenes zeneletöltéshez juthat hozzá és ajándékokat is nyerhet.


Vidd haza a sztárokat! - SPAR Starzone promóció

Sokan nem is gondolnák, de az online zeneáruházban történő vásárlás meglepően egyszerű és könnyen kezelhető folyamat, melynek során azonnal jutalmazzuk kedvenc együttesünket vagy előadónkat. Csak belehallgatunk egy dalba, és ha megtetszik, kattintással a miénk lehet. A legális zeneletöltés mellett azonban nemcsak kedvenceink támogatása és a kényelem szólnak, hanem az a fontos tény is, hogy ezzel a törvényes utat választjuk. A SPAR Csoport elhatározta, hogy egy nagyszabású promóció keretében 10.000.000 ingyenesen és legálisan elérhető letöltéssel népszerűsíti az online zeneletöltést. Aki 2011. június 30. és augusztus 28. között a SPAR, Kaiser?s, vagy INTERSPAR áruházakban vásárol, 2500 forintonként kap egy ajándék Starzone kártyacsomagot.

A csomag három különböző nemzetközi vagy magyar sztár-előadói kártyát, valamint (az 500 aranykártyás csomag kivételével) egy speciális kupont tartalmaz, melynek segítségével egy zeneszám ingyenesen és legálisan letölthető a www.starzone.hu oldalról a Sony Music teljes kínálatából. Az internetes portálon ? kódbeváltással ? a hazai és külföldi slágerek széles választéka könnyen és gyorsan hozzáférhető kedvező áron vagy a promóció keretén belül ingyen. A Sony Music több mint 35.000 albumot tartalmazó zenei katalógusában kizárólag itt érhetőek el például Vastag Csaba, Takács Nikolas, Király L. Norbi és Janicsák Veca legújabb dalai.

A sztárok emellett a SPAR Starzone promóció arcaként tűnnek fel óriásplakátokon, szórólapokban, online és egyéb felületeken, valamint egy nagyszerű reklámfilmben is: http://www.youtube.com/watch?v=C19H1DaELlI A SPAR a promóció részeként 10.000.000 előadói kártyacsomagot bocsátott ki 96 toplistás külföldi és magyar előadóművész kártyájával. 500 kártyacsomagban a zeneletöltésre jogosító kupon helyett a szerencsés vásárlók aranykártyát találnak, amellyel értékes Sony nyereményekhez juthatnak. A főnyeremény 1 db európai VIP koncertlátogatás 2 fő részére szóló koncertjeggyel, szállással, repülőjeggyel és költőpénzzel.

További információk: www.spar.hu/starzone


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft