Hirdetés
  Rubint Réka: "Nem vagyunk rossz szülők!"
  Férjhez megy Balogh Edina

Tedd magad szabaddá!

2012. március 22., csütörtök 23:00

Sziporkázó kreativitás az improvizáció jegyében

 

A második Impró7 megálmodója és megvalósítója (akárcsak az elsőé), a Momentán Társulat. A 10 fiatalból álló kreatív csapat 2000-ben alakult, jelenleg 7 különböző improvizációs előadás szerepel repertoárjukon. 2010-ben nyitották meg az IMPRÓ - kreatív töltőállomást, az interaktív improvizáció magyarországi bázisát.

A március utolsó hetében látható rendezvénysorozaton a szórakoztató, közvetlen hangú előadások a helyszínen születnek meg. A szereplők nem egy meglévő szövegkönyvből vagy színdarabból indulnak ki, hanem a közönség ötletei és élményei alapján rögtönöznek. Itt a humor, a könnyedség és az empátia lehet válasz vagy megoldás egy-egy problémára, a mindenkiben meglévő kreativitás-potenciál feltárására és fejlesztésére. Ezek az esték valóban segítik a lazítást és a felszabadítást.

Itt lesz a playback színház nagyöregjeiből álló Pszínház. Improvokál a pécsi egyetemistákból álló társulat, valamint a Még 1 Mesét Akciócsport. Jönnek a Gyilkosok, a Grund Színház, továbbá a győri Import Impró, de fellép az IMposztorok PROdukciója és az Itt és Most is. Kitesz magáért az Operett színház művészeinek zenés társulata, az Impró és Kontra, akárcsak a rendezvény házigazdája és szervezője, a Momentán Társulat is.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

Tedd magad szabaddá!

A színházi program mellett idén három imprókoncert is lesz: interaktív estet ad Nyeső Mari, Hajós András és a Soharóza kórus is. Napközben workshopok, szakmai beszélgetések, középiskolás impróversenyek várják az érdeklődőket. Felszabadult kreativitás, igazi szellemi tűzijáték, villám-reakciók és szópárbajok, hipergyors rögtönzések és sok-sok nevetés jellemzi az előadásokat, egyszóval ízig-vérig 21. századi szórakoztatás a javából! Nem véletlen, hogy a rendezvény szlogenje: TEDD MAGAD SZABADDÁ!

Mikor? - 2012. március 26-a és április 1-je között
Hol? 1066 Budapest, Ó utca 4.

 


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:35 Derrick

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft