Hirdetés
  Feljelentette anyósát a magyar énekes
  Hetvenévesen újra férjhez megy Esztergályos Cecília

Válás! Menthetetlen Tornóczky Anita házassága

2013. március 20., szerda 16:00

Tönkrement Tornóczky Anita és Szini Béla házassága. A műsorvezető és a multimilliomos vállalkozó kapcsolata a közelmúltban futott zátonyra.

Már öt éve egy párt alkottak, amikor kimondták egymásnak a boldogító igent. Olyan volt, mint egy megvalósult álom, ahogy Anita örömtől elérzékenyülten rebegett igent szerelme, a több belvárosi éttermet és szórakozóhelyet is tulajdonosként jegyző, nála tizennégy esztendővel idősebb Bélának, aki a pesti üzleti élet egyik legismertebb alakja. Brazíliában töltötték mézesheteiket, a csillogóan fehér homokon, teljes egyetértésben.

Hamarosan azonban elkezdtek gyűlni a viharfelhők a házaspár feje felett. Még csupán három hónap telt el a frigy megkötése óta, amikor felröppentek az első pletykák arról, hogy mégsem annyira rózsaszín az élet, mint azt a kívülálló hihette. Az egész celebvilág arról pletykált, hogy máris vége a házasságnak, kibékíthetetlen ellentétek feszülnek a felek között. Akkor nem költöztek szét, és ez meg is mentette a kapcsolatukat, bár a problémákat nem oldották meg. Anita egyik barátja szerint csak a szőnyeg alá söpörték azokat. A feszültség pedig újra nőtt, mostanra már - informátorunk szerint - odáig fajult a viszonyuk, hogy képtelenek meglenni egymás mellett békében. Ezért döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

A témával kapcsolatban a Blikk megkereste az érintetteket is, ám, amíg Szini Béla nem reagált, addig Tornóczky mindössze annyit mondott zavartan, nem akar erről beszélni, és hogy együtt élnek továbbra is. A szakításuk ténye azonban nyílt titok a pár ismerősei körében. Arról is hallani, hogy harmadik fél is belépett a képbe, de hogy ki keresi más oldalán a boldogságot, azzal kapcsolatban ellentmondásosak az értesülések.
 
Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

fotó: RTL Klub
fotó: RTL Klub

Story Női Extra
Tévéműsor
00:35 Portré

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft