Győzd le a félelmet 7 lépésben!
  Legyél kulturális kreatív!

Hogyan kérdezzünk az angyaloktól?

2009. augusztus 28., péntek 14:15

Most megtanulhatod a helyes kérdezés metódusát.

Az angyalok információval szolgálhatnak jelen helyzetünkről és a továbblépés lehetőségéről. Egyben biztosítanak róla, hogy nem vagyunk egyedül és van megoldás bármilyen reménytelennek tűnik az adott szituáció. Vagyis lendületet, hajtóerőt, ösztönzést kaphatunk általuk.

Az angyalokhoz intézett kéréseinket nyugodtan nevezhetjük imáknak. Legbensőbb fohászaink megfogalmazásához javasolt ingerültség- és feszültségmentes közeget találni. A zavaró tényezőket kiiktatva van esély olyan lelkiállapotba kerülni, hogy akár érzékelhető az angyalok jelenléte, de legalábbis kommunikációra hangolódva elszántuk magunkat az adott problémánk vizsgálatára. Hangsúlyozom: a szándék a lényeg! Az angyalok a szó legteljesebb értelmében várják, hogy felhívd őket keringőre, mert maximálisan betartják a szabályt, hogy kérnünk kell beavatkozásukat, üzeneteiket, közbenjárásukat, útmutatásukat.

Az angyaloknak be kell tartaniuk még számos törvényt ahhoz, hogy teljesítsék kéréseinket. A legfontosabb három feltétel:

(1) az általunk megfogalmazott kérdés építő jellegű és senki ügyeibe nem avatkozunk vele,

(2) ha nem áll ellentétben isteni tervünkkel,

(3) a feltett kérdés időzítésének megfelelőnek kell lennie, akkor számíthatunk az angyalok együttműködésére.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

Hogyan kérdezzünk az angyaloktól?

Az angyallal folytatott kommunikáció pillanataiban az agyunk egy másik hullámsávra vált. A jobb agyféltekénk képes dolgozni ezzel a frekvenciával. Ezért ha eldöntendő kérdéssel indítunk, azonnal beleszól racionális, logikusan gondolkodó részünk. Úgy sose fogalmazzunk, amire igen vagy nem lehet csupán a válasz. "Megvegyem-e azt a házat, belevágjak-e abba a vállalkozásba. stb.?" Az sem javasolt politika, ha azt szeretnénk megtudni "mennyi ideig csináljunk valamit, mikor induljak el valahova, adott ember nekem való-e?"

Neveket és számokat szintén ne kérdezzünk, ha effélére vagyunk mégis kíváncsiak, nagyságrendeket vagy százalékos arányokat lehet kérdezni az angyaloktól. Nagy ritkán azért, ha egyezik az isteni tervvel, amit leszületésünk előtt az őrangyalunk jelenlétében vállalunk, akkor kapunk teljesen konkrét választ, de ez tényleg nagyon ritka. Az a jó kérdés, amihez a bal agyféltekénk hozzá sem tud szólni.

Mielőtt bármilyen fogalmazáshoz kezdünk, néhány sóhajtás után kérjük belső vezetőnket, angyalunkat, hogy segítsen tömören és minél pontosabban összefoglalni, mondattá, imává gyúrni kérésünket. Megkérdezhetjük, miért kerültünk ebbe a helyzetbe, hogyan illeszkedik élettervünkbe a megélt szituáció, mi az, ami most a legfontosabb életünkben, ami megoldásának itt és most ideje van. Ha például párkapcsolatra vágyunk, akkor arról tudakozódjunk, hogy mi akadályozza meg bennünk egy társ bevonzását? Mit kell magunkon "átszerelni", észrevenni ahhoz, hogy megtaláljuk a kiteljesítő társat?

Az imák vagy kérések erőteljesebbek lesznek, amennyiben többször ismételjük őket, sőt a fennhangon kimondott szavak is nagyobb nyomatékot jelentenek. A hatékonyságot növeli még, ha az általad kért téma felügyelő angyalát is hívod, vagy az őrangyalodat felhatalmazod, hogy a számodra legmegfelelőbb segítőt kérje imád teljesítéséhez. Továbbá az elérni kívánt állapotról (házastársról, nyugodt családi életről, gördülékeny anyagi forrásokról, vágyott utazásról), ha sikerül legyártani egy részletes képet, azt folyton felidézni és gondolatban erősíteni (ezt vizualizációnak nevezik), azáltal is erőteljesebbé tehető, amit kiküldünk az angyaloknak.

A kérések megfogalmazása, mint annyi minden az életben, gyakorlás kérdése. Érdemes tanulni az esetleges hibákból és mindenképpen kitartónak kell maradni az angyali üzenetek vételével. Én tudom, hogy képesek vagytok rá! Mindannyian külön-külön. Mert ez a készség is velünk született és fejleszthető, ha pedig gyakorolod pont olyan lesz, mint a biciklizés.

Mazsu


Story Női Extra
Tévéműsor

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft