Ne diétázz, inkább élj egészségesen!
  Nézd meg, hogy működik a Formoline L112.

A fogyókúra veszélyei!

2011. május 11., szerda 11:10

A Sokan vágyunk karcsú derékra és vékony combokra, amiért bármit képesek vagyunk megtenni. Természetesen rövid idő alatt, hiszen hamarosan jön a bikiniszezon, ahol igen nehéz eltakarni plusz kilóinkat. Ezért is vágunk bele gyakran olyan fogyókúrás módszerekbe, amely rövid időn belül okoznak nagyobb súlyvesztést, ami igencsak megterheli szervezetünket.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

A fogyókúra veszélyei!

Sokan a "kilógyilkos" koplalásban látják a megoldást, amivel sokat árthatnak egészségüknek, hiszen káros az emésztőrendszernek, az emésztésnek sem tesz jó, de legrosszabb esetben hosszú távon is komoly problémákat okozhat. Ezért ezt a módszert felejtsük is el, főleg akkor, ha nem szeretnénk, hogy a leadott súlyfeleslegünk duplán jöjjön vissza.

Ha fogyókúrázni szeretnénk, érdemes körbejárni a témát és olyan módszert választani, ahol nincs szükség koplalásra, de még arra sem, hogy szervezetünktől elvonjuk a különféle tápanyagokat, hiszen a szénhidrátra éppúgy szüksége van testünknek, mint a fehérjékre vagy a zsírokra. Amilyen nehéz megtartani táplálkozásunkban az egyensúly, éppoly fontos is, hiszen a túlzott szénhidrát, fehére vagy zsírbevitelnek is lehetnek következményei.

A szénhidrátszegény diéták fizikailag és szellemileg is megterhelők, hiszen szervezetünk energiaszükségletének 50-70 %-át a szénhidrátokból nyerjük, így ennek hiányában fejfájásra, szédülésre panaszkodhatunk, és gyakran érezhetjük fáradtnak magunkat.

A fehérje egyik legalapvetőbb szükséglete szervezetünknek, mivel védekező rendszerünk alkotóeleme és a sejtek közötti információáramlásban is fontos szerepe jutott. Hiányában izomsorvadás, vashiány, de akár fejlődési rendellenesség is kialakulhat.

Elhízásunkban a legnagyobb hibásnak a zsírokat tartjuk, és igyekszünk kihagyni táplálkozásunkból, pedig nélkülük a zsírban oldódó vitaminok sem tudnak felszívódni szervezetünkben, de hiánya számos betegséget idézhet elő, mivel egészségünk megőrzésében is közreműködik.

Tehát, ne mellőzzük, ha szeretnénk egészségesek maradni, csak figyeljünk a napi zsírszükségletünkre. De, hogyan tudjuk ezt szabályozni? Nehezen, de a Formoline L112 használatával kiüríthetjük szervezetünkből a felesleges zsiradékokat is, így elősegíthetjük fogyásunkat is.

A Formoline L112 megköti szervezetünkben a felesleges zsiradékokat miközben áthalad a tápcsatornán, így azok nem szívódnak fel, és nem rakódnak le szöveteinkben. Így jóval kevesebb kalóriához jutunk - koplalás nélkül -, a fölösleg pedig természetes úton távozik testünkből. A Formoline L122-t érdemes a főétkezések során beszedni, mivel ilyenkor visszük be a legtöbb zsiradékot.

További információk!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

Vény nélkül kapható a patikákban.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:35 Lola (12)

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft