Ne diétázz, inkább élj egészségesen!
  Nézd meg, hogy működik a Formoline L112.

A fogyókúra veszélyei!

2011. május 11., szerda 11:10

A Sokan vágyunk karcsú derékra és vékony combokra, amiért bármit képesek vagyunk megtenni. Természetesen rövid idő alatt, hiszen hamarosan jön a bikiniszezon, ahol igen nehéz eltakarni plusz kilóinkat. Ezért is vágunk bele gyakran olyan fogyókúrás módszerekbe, amely rövid időn belül okoznak nagyobb súlyvesztést, ami igencsak megterheli szervezetünket.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

A fogyókúra veszélyei!

Sokan a "kilógyilkos" koplalásban látják a megoldást, amivel sokat árthatnak egészségüknek, hiszen káros az emésztőrendszernek, az emésztésnek sem tesz jó, de legrosszabb esetben hosszú távon is komoly problémákat okozhat. Ezért ezt a módszert felejtsük is el, főleg akkor, ha nem szeretnénk, hogy a leadott súlyfeleslegünk duplán jöjjön vissza.

Ha fogyókúrázni szeretnénk, érdemes körbejárni a témát és olyan módszert választani, ahol nincs szükség koplalásra, de még arra sem, hogy szervezetünktől elvonjuk a különféle tápanyagokat, hiszen a szénhidrátra éppúgy szüksége van testünknek, mint a fehérjékre vagy a zsírokra. Amilyen nehéz megtartani táplálkozásunkban az egyensúly, éppoly fontos is, hiszen a túlzott szénhidrát, fehére vagy zsírbevitelnek is lehetnek következményei.

A szénhidrátszegény diéták fizikailag és szellemileg is megterhelők, hiszen szervezetünk energiaszükségletének 50-70 %-át a szénhidrátokból nyerjük, így ennek hiányában fejfájásra, szédülésre panaszkodhatunk, és gyakran érezhetjük fáradtnak magunkat.

A fehérje egyik legalapvetőbb szükséglete szervezetünknek, mivel védekező rendszerünk alkotóeleme és a sejtek közötti információáramlásban is fontos szerepe jutott. Hiányában izomsorvadás, vashiány, de akár fejlődési rendellenesség is kialakulhat.

Elhízásunkban a legnagyobb hibásnak a zsírokat tartjuk, és igyekszünk kihagyni táplálkozásunkból, pedig nélkülük a zsírban oldódó vitaminok sem tudnak felszívódni szervezetünkben, de hiánya számos betegséget idézhet elő, mivel egészségünk megőrzésében is közreműködik.

Tehát, ne mellőzzük, ha szeretnénk egészségesek maradni, csak figyeljünk a napi zsírszükségletünkre. De, hogyan tudjuk ezt szabályozni? Nehezen, de a Formoline L112 használatával kiüríthetjük szervezetünkből a felesleges zsiradékokat is, így elősegíthetjük fogyásunkat is.

A Formoline L112 megköti szervezetünkben a felesleges zsiradékokat miközben áthalad a tápcsatornán, így azok nem szívódnak fel, és nem rakódnak le szöveteinkben. Így jóval kevesebb kalóriához jutunk - koplalás nélkül -, a fölösleg pedig természetes úton távozik testünkből. A Formoline L122-t érdemes a főétkezések során beszedni, mivel ilyenkor visszük be a legtöbb zsiradékot.

További információk!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

Vény nélkül kapható a patikákban.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:35 Derrick

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft