Hirdetés
  Kegyetlen állathalálok Hollywoodban
  Így élt a halálházban, Pándy atya a sorozatgyilkos

Felvágta ereit a Glee Sunshine-ja

2013. december 3., kedd 11:00

Pénzügyi problémái miatt öngyilkosságot kísérelt meg Charice, a Glee - Sztárok leszünk! szereplője.

Hirdetés
Hiába emlegették Justin Bieber, a Boyce Avenue és Alex Vargas mellett a legnagyobb YouTube-felfedezettnek Charice-t, a karrierje mégsem úgy alakult, ahogy azt mindenki várta. A Glee - Sztárok leszünk! egykori szereplője és a Fülöp-szigeteki X-Faktor exmentora anyagilag teljesen tönkrement, és bánatában kétségbeesett tettre szánta el magát. A huszonegy éves énekes-színésznő öngyilkosságot kísérelt meg. A hírt a nagymamája jelentette be egy tévéműsornak adott interjújában. Teresita arra nem tért ki, hogy mindez mikor történt, de azt elárulta, hogy az ereit vágta fel unokája. 

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

fotó: Facebook
fotó: Facebook

Az interneten közben több forrás is azt állítja, hogy Charice öngyilkossági kísérlete valamikor az elmúlt hónapokban lehetett, hiszen tavaly igencsak futott neki a szekér mentorként, és nem lehettek gondjai. Illetve korábban is elég jól megélt a Glee-ből, valamint a dalaiból befolyt összegekből. Jelenleg viszont köztudott, hogy üres a bankszámlája. Akármennyire is próbálja fenntartani a jólét látszatát a közösségi oldalakon kirakott posztjaival.

Charice tragédiája sok Glee-rajongóban ismét felszínre hozta a sorozat másik sztárja, Corey Monteith néhány hónappal ezelőtti halálának emlékét. A fiatal színész a hírnév okozta lelki problémái miatt döntött az önpusztítás mellett, ami végül el is vitte.

A másságát nyíltan vállaló énekesnőt néhány éve rengetegen támadták azért, mert fiatal kora ellenére több szépészeti beavatkozást is elvégeztek rajta. Erről itt olvashattok!Címkék: charice glee x-factor zene TV 

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Portré
00:00 Himnusz
00:45 Derrick
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft