Hirdetés
  Kegyetlen állathalálok Hollywoodban
  Így élt a halálházban, Pándy atya a sorozatgyilkos

Felvágta ereit a Glee Sunshine-ja

2013. december 3., kedd 11:00

Pénzügyi problémái miatt öngyilkosságot kísérelt meg Charice, a Glee - Sztárok leszünk! szereplője.

Hirdetés
Hiába emlegették Justin Bieber, a Boyce Avenue és Alex Vargas mellett a legnagyobb YouTube-felfedezettnek Charice-t, a karrierje mégsem úgy alakult, ahogy azt mindenki várta. A Glee - Sztárok leszünk! egykori szereplője és a Fülöp-szigeteki X-Faktor exmentora anyagilag teljesen tönkrement, és bánatában kétségbeesett tettre szánta el magát. A huszonegy éves énekes-színésznő öngyilkosságot kísérelt meg. A hírt a nagymamája jelentette be egy tévéműsornak adott interjújában. Teresita arra nem tért ki, hogy mindez mikor történt, de azt elárulta, hogy az ereit vágta fel unokája. 

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

fotó: Facebook
fotó: Facebook

Az interneten közben több forrás is azt állítja, hogy Charice öngyilkossági kísérlete valamikor az elmúlt hónapokban lehetett, hiszen tavaly igencsak futott neki a szekér mentorként, és nem lehettek gondjai. Illetve korábban is elég jól megélt a Glee-ből, valamint a dalaiból befolyt összegekből. Jelenleg viszont köztudott, hogy üres a bankszámlája. Akármennyire is próbálja fenntartani a jólét látszatát a közösségi oldalakon kirakott posztjaival.

Charice tragédiája sok Glee-rajongóban ismét felszínre hozta a sorozat másik sztárja, Corey Monteith néhány hónappal ezelőtti halálának emlékét. A fiatal színész a hírnév okozta lelki problémái miatt döntött az önpusztítás mellett, ami végül el is vitte.

A másságát nyíltan vállaló énekesnőt néhány éve rengetegen támadták azért, mert fiatal kora ellenére több szépészeti beavatkozást is elvégeztek rajta. Erről itt olvashattok!Címkék: charice glee x-factor zene TV 

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft