Hirdetés
  Edit kislánya betegségéről beszélt
  Gálvölgyi húzós poénja

Gyermektelen sztárok

2010. január 27., szerda 04:45

Kovács Kati nemrégiben Havas Henriknek arról mesélt, nagyon sajnálja, hogy nem lehetett gyermeke. A StoryOnline az énekesnő vallomásának apropóján csokorba gyűjtötte azokat a magyar hírességeket, akik bizonyos okokból kifolyólag nem vállaltak vagy nem vállalhattak babát. Összeállításunkban szerepel olyan, aki életkoránál fogva már biztosan nem vág(hat) bele a gyermeknevelésbe, de vannak olyanok, akik még bátran vállalhatnának gyereket.

Hirdetés

Kovács Kati nem szívesen beszél gyermektelenségéről. Az énekesnő, ha kérdezik, azt válaszolja, hogy ez fájdalmas téma számára. Havas Henriknek azonban megnyílt, és elmondta, hogy húsz évig járt különféle orvosokhoz, ám mégsem esett teherbe. Aztán már negyvenéves is elmúlt, amikor egy nőgyógyász azt mondta neki,  ha egy bizonyos kezelést elvégeznek rajta, szülhetett volna. Kati akkor azonban már életkora miatt nem mert teherbe esni.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)Koncz Zsuzsáról csupán annyit tudunk, hogy nem vállalt gyereket. Az énekesnő szigorúan óvja magánéletét a nyilvánosság elől, így nem  is sejtjük, mi volt az oka annak, hogy nem vált édesanyává. Medveczky Ilonáról sokáig úgy tudtuk, soha sem akart gyermeket, hiszen olyannyira a karrierjére koncentrált, hogy amikor teherbe esett, nem szülte meg a babát. Mígnem egy műsorban elárulta, hogy később nagyon is vágyott az anyaságra. Ilona két olyan férfival is találkozott, akiknek szívesen szült volna. Egyikőjük Török István, egy regensburgi nőgyógyász volt, akinek a családja ellenezte, hogy a táncosnőt feleségül vegye. A másik férfi pedig az egykori televízió elnök, Nagy Richard volt. Ilona  egy idő után olyannyira elszánt volt, hogy amikor természetes úton nem sikerült teherbe esnie, még mesterséges megtermékenyítéssel is megpróbálkozott. Az orvosok azonban hiába próbálkoztak magzatbeültetéssel, petefészek átfújással, a táncosnő mégsem esett teherbe.Nem szült gyereket Fodor Zsóka, a Barátok közt egykori Magdi anyusa sem. A színésznő kétszer is volt férjnél, de egyik házasság sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A volt sorozatsztár életútja érdekesen alakult, az elmúlt években idős édesanyjáról gondoskodott úgy, mintha a gyermeke volna.Mindig is vágyott babára Csomor Csilla. A színésznő volt kedvese, József azonban jóval idősebb volt Csillánál, és ő elzárkózott az apaság elől. A Barátok közt egykori Berényi Zsuzsája - aki egyébként karaktere szerint 3 gyermekes édesanya - sokat lamentált a férfi és a gyermekvállalás között. Volt, hogy szakítottak is, ám újra egymásra találtak. Csilla és József egy ideje már nincsenek együtt, ám előfordulhat, hogy a 44 éves színésznő már nem mer gyermeket vállalni.Balázs Klárinak és Korda Györgynek sem született közös babája. Klárika többször is vallott arról, hogy a fellépések és a turnék tartották vissza a gyermekvállalástól. Az énekesnő úgy gondolta, hogy nem akar azért szülni, hogy bébiszitterek neveljék fel a gyerekét, így inkább lemondott az anyaság örömeiről.  Nagyon szeretett volna gyermeket Anettka és Rezső. Úgy tűnt, teljesül is az álmunk, Anettka teherbe esett, ám egy egyiptomi utázásról hazafelé jövet, 2006 tavaszán elvetélt.  A Budapest TV egykori botrányos műsorvezetőjének életében hamarosan másik tragédia történt: súlyos betegségben elveszítette imádott férjét.
Anettkának tudomásunk szerint jelenleg nincs komoly kapcsolata, így valószínűleg a gyerekvállás is várat még magára.Vámos Erika, a TV2 2TestŐr című műsorának műsorvezetője őszintén vallott a StoryOnline-nak arról, miért nem lehet saját gyermeke. Elmesélte, 9 éves korában derült ki, hogy a méhe és a petefészkei is fejletlenek, így nem eshet teherbe. Ráadásul egy kizáródott sérv miatt kivették az egyik petefészkét. Erika azt mondja, mivel gyermekként értesült a hírről, melyet aztán több orvos is megerősített, beletörődött abba, hogy sosem lehet saját gyermeke. Ráadásul nem adta fel azt, hogy egyszer mégiscsak anya lehessen, már beadta az örökbefogadási kérelmet is.Lóránt Kriszta, a Barátok közt Orsija sokáig úgy érezte nem futott ki az időből a gyerekvállalást illetően. A színésznő egyébként - ha valamiét nem szülhet - az örökbefogadás elől sem zárkózik el.  Kriszta mostanában közel a negyvenhez döbbent rá igazán, hogy családra és gyerekre vágyik, de néha attól fél, már túl késő.


Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Edit kislánya betegségéről beszélt
Gálvölgyi húzós poénja

Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft