Hirdetés
  A közösségi portálon is búcsúznak Liptaitól
  Tóth Vera lemondott az alkoholról

Alekosznak befellegzett?

2011. június 29., szerda 10:45

A médiával foglalkozó elemzők szerint néhány héten belül Alekosz végképp lehúzhatja a rolót. Augusztus végén indul ugyanis a ValóVilág ötödik szériája, ami nyilvánvalóan az új játékosokra fókuszálja majd a figyelmet, és ezáltal a régiek szép lassan a feledés homályába merülnek.

Hirdetés

De nem ez az egyetlen oka annak, hogy sokan az Okostojás bukását jósolják. Alekosz sajnos beleesett abba a csapdába, melybe rajta kívül még sokan mások, miszerint a népszerűség elvette az eszét. Bár ismerősei egy ideig még kiálltak mellette, és azt állították, nem változott a személyisége, de mára már egykori szerelme is belátta, Alekosz igenis nagyképű lett.

De vajon mire? - teszik fel a kérdést olvasóink? Arra, hogy nem fejezte be az iskoláit vagy arra, hogy úgy bánik a nőkkel, mint a tárgyakkal? Valójában az sem minőségi munka, hogy hat hónapot kibírt a luxusbörtönben, bár mint tudjuk, nagyon jól járt vele, hiszen autóval, lakással és számos felkéréssel lett gazdagabb. Ráadásul milliomosként még a lányok is jobban ragadnak rá, amit ő természetesen ki is használ.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Mi mindenesetre azt ajánlanánk neki, hogy vegyen vissza magából, akkor talán még egy ideig elevickélhet a médiában, és szégyen szemre nem kell vissza kullognia biztonsági őrnek.

Az elmúlt időszak egyébként azt példázza, hogy az ex-villalakók közül csak nagyon kevesen tudtak felszínen maradni. Pozitívumként lehetne megemlíteni Majkát, aki műsorvezetőként megtalálta a helyét. Béres Anett és VV Ágica is előkerül időnként, de például a nagy favorit, Molnár Anikó teljesen eltűnt az utóbbi hónapokban - igaz ő maga határozott úgy, hogy kivonul a médiából.


Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Demcsák Zsuzsa torka bevérzett
Soma felfedte múltbéli titkát

Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:40 Rejtjelek
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft