Hirdetés
  Gregor Bernadett egy másik férfi miatt költözött el?
  Jordán Tamás Kaszás Attila állapotáról

Anettka-Zalatnay-Kiszel: Te melyiküket akarod kivégezni?

2007. március 23., péntek 08:00

Egy készülő filmben megölik hazánk egyik női sztárját. Hogy ki legyen az áldozat, azt a nézők döntik el a bulvárműfaj három nagyágyúja, Kiszel Tünde, Anettka és Zalatnay Sarolta közül. Te melyikükkel végeznél?

Hirdetés
Morbid szavazásra csábítunk! Valóra válthatod egyik legtitkosabb és legperverzebb álmodat, ráadásul mindezt büntetlenül teheted. Nemes egyszerűséggel kivégezheted a magyar média három hősnőjének egyikét. Kiszel Tünde, Anettka és Zalatnay Sarolta feláldozzák magukat, és arra kérnek, hogy nyírd ki valamelyiküket.

Nyugi, csak film

Természetesen az egész "gyilkolósdi" csak játék és az országunk sorsa helyett mindössze egy készülő mozifilm szereposztása múlik rajta. A történet meglehetősen kacifántos, de megpróbáljuk összefoglalni a fordulatos eseménysort. Szóval: az ország egyik legnépszerűbb popdíváját kegyetlen módszerekkel meggyilkolják. Az esemény természetesen fenekestül felforgatja a közvéleményt, mindenki azt találgatja, vajon mi történhetett azon a titokzatos éjszakán. A szereplők között felbukkan majd egy bulvárújságírónő és a meggyilkolt sztár legjobb barátnője is, aki egy intim titok tudója.

A néző dönt

A Holnap történt címre hallgató botrányfilm az első hazai interaktív mozinak készül, ami azt jelenti, hogy a nézők szervesen részt vesznek a történet alakulásában. A produkciót a szintén botrányairól elhíresült Gerencsér Tomi rendezi, aki mindent bedob a biztos siker érdekében. A Kiszel Tünde duettpartnereként megismert filmes csak a produkció kedvéért hozat Ausztráliából egy újfajta kameradarut, ami egy itthon még teljesen ismeretlen képi világot honosít majd meg.

Tünde nem gyilkolna

A film egyik szereplője, Kiszel Tünde lesz, aki izgatottan várja a forgatást, hiszen külföldön is dolgoznak majd néhány hétig. A népszerű műsorvezetőt arról kérdeztük, hogy milyen szerepet vállalna szívesen a Holnap történtben. "Itt ugye a nézőkön van a hangsúly, ők döntik el, hogy mit játsszunk. Megmondom őszintén a gyilkos szerepre nem annyira vágyom, hiszen elég távol áll tőlem a brutalitás. De persze, ha a közönség azt szeretné, akkor eljátszom azt a szerepet is, hiszen ez játék. Viszont a főhős barátnőjét szívesen alakítanám. Nem mondom meg pontosan mit takar a szerep, de az biztos, hogy erotikus, csábító jeleneteim lennének." - magyarázta Tünde.

Donatella is szerepet kaphat

Lapunk meg tudta, a produkció nem csak Tündét, hanem a sztár kislányát, Donatellát is szerződtetné. A műsorvezető gondos anyaként egyelőre gondolkozik a felkérésen. "Kislány még, nem szeretném, ha elvennék a gyerekkorát. Viszont azt sem szeretném, hogy kimaradjon valami értékes az életéből, ezért le fogunk ülni egymással és megbeszéljük mit szeretne. Ha rábólint a filmezésre, nem bánom, egy kisebb szerepet elvállalhat" - egyezett ki önmagával Tünde.

Szavazz te is!
Kiszel-Zalatnay-Anettka. Te melyiküket szeretnéd vérbe fagyva látni? Szavazz a StoryKlub-ban és írd át a Holnap történt forgatókönyvét!

Lakatos Levente
Anettka-Zalatnay-Kiszel: Te melyiküket akarod kivégezni?

Story Női Extra
Tévéműsor
00:35 Portré
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft