Hirdetés
  Kamerák előtt szexelt a TV2 sztárja - de más nőre vágyik
  Ki, kit fizetett le?

Balázs már nem szorul Stohl tanácsaira - Így vélekedik Ördög Nóráról

2010. június 18., péntek 06:00

Olvasóink többsége elégedett az RTL Klub döntésével, ugyanis Sebestyén Balázst szerették volna Stohl András utódjaként látni az X-Faktorban. Balázs nem tart az új kihívástól, úgy érzi, ennyi tévés rutinnal a háta mögött megoldja ezt a feladatot is.

Hirdetés

Bár az X-Faktort most láthatják majd először a nézők Magyarországon,  az RTL Klubon már ment hasonló nagyszabású tehetségkutató produkció, melynek több alkalommal is Stohl András és Ördög Nóra voltak a házigazdái. Sokak nagyon megszerették az összeszokott párost és bár az X-Faktor más lesz, mint a Csillag Születik volt, a nézők vélhetően óhatatlanul Stohlhoz hasonlítják majd az új műsorvezetőt. Balázs a StoryOnline-nak elmondta, ha kezdő lenne, biztosan zavarná, hogy jelenleg Stohl András utódjaként emlegetik, így azonban nem. Mint mondja, az X-Faktor csak egy állomás lesz az életében, a jövőben más típusú műsorban szeretné megmutatni magát. Olyan produkcióra vágyik, amelyik a műsorvezető személyiségére épül, közéleti, humoros és sok-sok vendég szerepel benne. Így van ez például a Class FM Morning Showjában is, ami kifejezetten a műsorvezetőkre épül.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Mindezek mellett Balázs úgy látja, mivel a csatorna nagy bajba került és szükség volt rá, nem volt kérdés számára, hogy elvállalja-e az X-Faktor műsorvezetői posztját. Azt sem titkolja, más helyzetben talán nemet mondott volna, mint ahogyan megtette már ezt zsűrizésre, táncolásra vagy egyéb műsorokra. Ugyanakkor Balázsnak nagyon jól esett, hogy számos fórumon őt várták a nézők Stohl András helyére. Az X-Faktor új műsorvezetője kérdésünkre azt is elmondta, egyelőre nem tudja milyen lesz a közös munka Ördög Nórával, hiszen még nem dolgoztak együtt. Nórát jónak és ügyesnek tartja, attól függetlenül, hogy szerinte vannak dolgok, amiben ő a jobb. Ilyen például az improvizáció és a humor. Balázs azt mondja, nem izgul az X-Faktor miatt, mert tudja, hogy nem okoz neki problémát.

Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Megmozdult Lang Györgyi élettelen lába!
Ezért jönnek vissza Claudia kilói

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft