Hirdetés
  A hét legolvasottabb írásai
  Nehéz gyermekkora volt Kembe Sorelnek

Bálizs Anett főnővérből orvos lett

2011. április 16., szombat 07:00

Bálizs Anettből orvos lett. A csinos színésznő nem a Csillagvirág Klinikán kapott új feladatot, hanem a Dokik legújabb évadának szinkronhangjaként bizonyít.

Hirdetés

Bálizs Anett évek óta minden hétköznap este főnővérként látható a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában. A csinos színésznő maga is meglepődött, amikor újabb kórházsorozatba hívták. Anett boldogan mondott igent a felkérésre, de természetesen a Csillagvirág klinikát sem hagyja ott.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

Bálizs Anett főnővérből orvos lett
"A Dokik című sorozatban kaptam meg Denise szerepét. Régóta szinkronizálok, de az utóbbi fél évben egyre több nagyobb felkérés érkezik, aminek nagyon örülök. Teljesen más csak a hangommal játszani, figyelni a színész mimikáját és azonosulni vele, mint kamera elé állni és úgy megszemélyesíteni valakit" - árulta el Bálizs Anett, akinek hangját a Comedy Centralon futó Dokik című sorozatban hallhatjuk."Denise és a Jóban Rosszbanban alakított Fanni között az a közös vonás, hogy mindketten nagyszájú, odamondogatós, vagány csajok. Ettől függetlenül azonban teljesen más a két sorozat, hiszen a Dokik alapja a humor, míg a Jóban Rosszban azért sokszor drámai" -  mondta a színésznő.
"A szinkronizálás alatt olykor nagyon nehéz volt visszatartani a nevetésemet, mert Denise hihetetlenül szemtelen, akár még egy rákos beteg diagnosztizálása közben is. Nem tisztel semmit, ami nagyon sok vicces szituációt teremt" - tette hozzá Anett, aki azt is bevallotta, ő maga nem sorozatfüggő, hiszen a forgatások miatti kevés szabadidejét barátaival tölti.

Dokik a Comedy Central műsorán! Minden hétfőn 19:30-tól!


Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft