Hirdetés
  Éva vállalhatatlanul viselkedett
  Folytatódik a Fábry show

Belerokkannak a sztárságba?

2011. február 15., kedd 05:00

Nem lehet egyszerű dolog feldolgozni, ha az emberből hirtelen sztár lesz. Nemcsak a rajongók szeretetével kell szembesülnie, hanem a kritikákkal, akár mocskolódásokkal is. A rengeteg munkáról már nem is beszélve, ami sokakat fizikailag is kikészít.

Hirdetés

Legutóbb arról cikkeztek, hogy a Megasztárból megismert Szíj Melinda is a tűrőképessége határára került. Nem csoda, hiszen az énekesnő kapott hideget és meleget is, ráadásul ő valójában még csak nem is az a klasszikus sztáralkat. Szakemberek szerint egy ilyen embert, mint Melinda, lehet, hogy nem szabadott volna hasonló helyzetbe "kényszeríteni", bár azért azt sem szabad elhallgatni, mindenki jót akart neki azzal, hogy ismertté tették. Ugyanakkor azt sem mellékes, gyakran nem a sztár, sokkal inkább a mögötte álló csapat érdeke az, hogy minél többet hozzanak ki belőle, hiszen így egyre többet kereshetnek rajta.

Fotó: TV2

A valósághősök közül többen is beleroppantak már a hirtelen jött ismertségbe. Talán a legtipikusabb BB Évi élete. A lány pillanatok alatt elköltötte nyereményét és még lejjebb csúszott, mint ahonnan a műsor előtt elindult. Nem csak saját életét tette tönkre, de gyerekeiét is, akik már a Big Brotheres idők után születtek.

Fotó: TV2

Molnár Anikót a ValóVilágból ismerhettük meg. A lány pánikbeteg lett, és jó ideig egyáltalán nem találta a helyét. Meghízott, lefogyott, megpróbálkozott többféle munkával is, míg végül gyakorlatilag elmenekült az országból. Állítólag jelenleg Amerikában keresi a boldogságot.

Úgy tűnik, a Csillag születik nyertese, Tabáni István is nehezen viseli a sztárságot. Igaz, a műsornak köszönhetően valóban énekes lett belőle, sőt a szerelem is rátalált, de vajon lelkileg bírja-e a körülötte lévő felhajtást? Az például, hogy a győzelme óta többször is kényszerpihenőt kellett tartania, azt mutatja, lehet, hogy neki sem éppen ez a munka való. Persze lehet, hogy tévedünk.

Utasi Árpi sztársága pedig tiszavirág életű volt. Hiába nyerte meg a Csillag születiket, mostanra teljesen eltűnt. A rossz nyelvek szerint a csantavéri mesemondó csak addig kellett mindenkinek, amíg friss volt a sikere és pénzt lehetett belőle csinálni. Árpi most éppen iskolába jár és traktorszerelőnek tanul.


Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Elhunyt a legendás komika
Itt az új játék, a ZooMumba!

Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft