Hirdetés
  Komonyi Zsuzsi Luival varázsolt
  Távoznia kell műsorától az ismert tévésnek!

Pataky Attila felrúgta a széket és káromkodva távozott Szily Nórától! A részletek, csak itt!

2008. szeptember 30., kedd 06:30

Pataky Attila nem tagadja, tényleg káromkodott és a széket is felrúgta miközben arra várt, hogy végre felvegyék a Szily Nórával tervezett interjúját. Az Edda frontembere a StoryOnline-nak elmondta, nagyon felhúzta magát, mert hosszan szerinte méltatlan körülmények között várakoztatták. Az interjúra végül sor sem került.

Hirdetés

Pataky Attila a Reflektor TV Őszintén Szili Nórával című műsorában szerepelt volna, de az interjú végül elmaradt. Az ismert zenész a StoryOnline-nak elmesélte, egy szék nélküli konyhában, állva kellett várnia az interjúra, ami számára nagyon szokatlan volt. Attila azon is kiakadt, hogy 45 percen keresztül várakoztatták, ráadásul még öltözőt sem biztosítottak számára, hogy átöltözhessen a beszélgetéshez.

"Azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy nyitott ajtónál, mások előtt öltözzek át? Kértem két széket, de csak egyet hoztak, azt is hosszas kérlelés után. Nem csoda, ha összeszólalkoztam a gyártásvezetővel. Lehet, hogy ezt a valóság show szereplőkkel meg lehet csinálni, velem nem. Azt várják, hogy miután méltatlan körülmények között váratnak, őszintén nyíljak meg?" - méltatlankodott az Edda frontembere, aki nem tagadja, miután felhúzta magát, tényleg felrúgott egy széket és káromkodott is.

Attila azt mondja, ezért a viselkedéséért szívesen elnézést kérne Nórától, a nőtől, de nem, mint műsorvezetőtől. Azt azonban elvárná, hogy kérjenek tőle is elnézést a körülmények miatt. Pataky Attila érdeklődésünkre elmondta, nem gondolja, hogy ezek után elmenne a közeljövőben Szily Nóra műsorába.

Pataky Attila felrúgta a széket és káromkodva távozott Szily Nórától! A részletek, csak itt!

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft