Hirdetés
  Elkészült hazánk stressztesztje (x)
  Dán királylánynak nézték Horváth Évát

Brit hónap a STORY4-en

2013. május 10., péntek 13:00

A STORY4 partnere a brit nagykövetség. A május 13-tól június 16-ig tartó brit hónap keretében premier filmvetítések, sorozatok, dokumentumfilmek, koncertfilmek és egy válogatott labdarúgó-mérkőzés lesz a palettán.

Hirdetés

A STORY4 a minőségi szórakoztatást tartja szem előtt, ezért szeretné folytatni azt az együttműködést, amit a Brit Nagykövetségen megnyitott Downton Abbey premierrel elkezdett.
A Brit hetek alatt megismerhetjük az egyik legkedveltebb királyi szerelmespár, Katalin és Vilmos igaz történetét egy játékfilmben. Betekinthetünk Lady Diana utolsó napjaiba, de egy filmen keresztül az életét is megismerhetjük.
II. Erzsébetről megtudhatjuk, hogy királynőként, anyaként és feleségként hogyan éli az életét. Itt lesz látható Agatha Christie két nyomozója, a régi kedvenc Poriot az őt alakító briliáns David Suchet megformálásában, Miss Marple pedig vadonatúj résszel Julia McKenzie alakításában.

Kizárólag a STORY4-en látható a Downton Abbey Golden Globe-díjas és Emmy-díjas kosztümös sorozat, amely már itthon is meghódította a nézőket. A második évad romantikus befejezése után a harmadik évaddal ősszel tér vissza a Crawley család.
A filmek között nem érdemes választani, egyszerűen mindet látni kell! Szerelmes film, vígjáték vagy dráma: a szórakozás garantált. Az angol beteg, P.S. I love you, Egy fiúról, Szellemíró, Elizabeth és még több remek film lesz a STORY4 műsorán. Ha pedig a Pokol konyhája vonz minket, Gordon Ramsay szívesen lát mindenkit!  Országos tévépremier 10. évad a STORY4-en!
A férfiak örömére igazi foci ünnep lesz, a Brazília-Anglia válogatott labdarúgó mérkőzést élőben közvetítjük június 2-án este! Lazításképpen vasárnap koncerthangulatban tölthetjük az estéket: a jóképű Take That fiúkkal, a Spice Girl lányokkal és az örökifjú Tom Jonesszal.
A Brit hónap alatt a STORY4 hétköznap és a hétvégén is üdvözli Nagy Britanniát, mert Britannia NAGY! 
Részletes program a STORY4 weboldalon.


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:45 Derrick
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft