Hirdetés
  Kinizsi Ottóval csak Németh Kristóf volt őszinte
  Exkluzív interjú a megvádolt Keleti Györgyivel

Claudia fogyástitkai

2009. április 20., hétfő 12:00

Liptai Claudia szerint a fogyás receptje sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. A műsorvezető, aki az elmúlt hónapokban két ruhaméretet is fogyott, azt állítja, ha az ember harmóniába kerül magával és a környezetével, a pluszkilók is könnyebben eltűnnek róla. Persze némi diéta sem árt!

Hirdetés

Claudia úgy gondolja, hogy az elhízásért nem csupán a mértéktelen evés-ivás, hanem a test és lélek egyensúlyának megbomlása is felelős. A műsorvezető bevallotta, hogy mielőtt részt vett A sztárok a fejükre estek forgatásán, kényszeres evéssel küzdött, ami összefüggött magánéleti problémáival is.

A TV2 sztárműsorvezetője  a Meglepetés tavaszi fogyókúrás számában elmondta, hogy az afrikai út nagyon sok mindenben alakított világlátásán: megnyugodott, lehiggadt, és elkezdte másképp látni az őt körülvevő dolgokat. Ráadásul ezzel egyidőben fogyni is elkezdett, amit egyrészt a stresszmentes életmódnak, másrészt a táplálkozási szokásainak megváltoztatásával magyaráz. Claudia elmesélte, hogy az afrikaiak kizárólag olyan alapanyagokból főznek, ami nálunk megterem. "A legkülönfélébb friss zöldséget hozták a konyhánkra: zsenge cukkinit, bébirépát, miniatűr padlizsánt" - emlékszik vissza a műsorvezető, akinek kint még az édesség sem hiányzott annyira.

A már jóval karcsúbban hazaérkező Claudia szerencsére itthon sem szedte vissza leadott kilókat. A műsorvezető délután öt után már csak almát fogyaszt, nassolásként vízbe áztatott mandulát, diót vagy mogyorót majszol. Ráadásul egyre több zöldséget és egyre kevesebb húst eszik.
"Erősen foglalkoztat a zöldségek minél szélesebb körű felhasználása. Éppen most ásom bele magam a molekuláris konyha tudományába. Nagy vágyam, hogy egyszer majd zöldségekből készítsek tésztát, hogy aztán büntetlenül degeszre ehessem magam" - osztotta meg a Meglepetés olvasóival Claudia.  

Claudia fogyástitkai

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:40 Derrick
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft