Hirdetés
  10 év után ismét magának írja a slágereket Geszti Péter
  Tilla és Gabi kiesett

A Comedy Central színpadán: Debrecen és Burkina Faso

2011. április 30., szombat 11:00

A magyar humorcsatorna stand-up showjának vasárnapi epizódjában egy új fellépővel találkozhatunk. Orosz György beavat minket a rádióműsorok és a wellness világába, majd a spenótfogyasztásra ösztökélő módszertani gyakorlatok című pedagógiai sorozat legújabb darabjával jön a Három Kismalac trió.

Hirdetés

A Comedy Central bemutatja repertoárjában ismét új fellépőt ismerhetünk meg: Orosz György, a Frizbi Humorbajnokságának győztese lép a színpadra. A debreceni rádiós műsorvezető mesél nekünk a debreceni rádiós műsorvezetésről és az autóvezetésről. Őszintén szól a gazdasági világválságról és annak legádázabb ellenségéről, a spórolásról. Bár a hétvége tradicionálisan két napból áll - ha a csütörtököt és a pénteket nem számítjuk bele -  a Comedy Central bemutatja új fellépője az egynapos wellness hétvégék rejtelmeibe avat be minket. Orosz György (akinek sem Orosz Józsefhez, sem Bolgár Györgyhöz nincs köze) emellett mesél saját magáról is.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

A Comedy Central színpadán: Debrecen és Burkina Faso
 A következő adásnap másik fellépője a Három Kismalac. Az idén ötéves trió a Comedy Central bemutatja eddigi összes évadában látható volt, de csak a legutóbbi alkalommal kezdtek pedagógiai tevékenységbe. Az óvodások után ezúttal a kisiskolásokat tanítják meg a legfontosabb tantárgyak alapvető ismereteire. Dalaikban társadalmi jelentőségű kérdéseket feszegetnek: ismerik-e a coffee to go intézményét az afrikai Togóban, perverzek-e a poratkák, vagy például: spenót. Az új slágerekben olyan ismert történelmi személyiségekről tesznek említést, mint Arisztotelész vagy épp Damu Roland.

Comedy Central bemutatja új évad  - Minden vasárnap 21:00-től a Comedy Centralon!


Story Női Extra
Tévéműsor
00:50 Az újonc
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft