Hirdetés
  Claudiát tönkre akarják tenni
  Pimasz úr köszöni, jól van!

Csepregi Éva lerántja a leplet a múltról!

2009. április 6., hétfő 14:30

Hosszú évekig, sőt évtizedekig hallgatott a magánéletéről, illetve egykori együttese, a Neoton Família titkairól az énekesnő. Nemrégiben azonban papírra vetette az emlékeit. Könyvében a kínosabb történtetekről sem hallgat tovább.

Hirdetés

 - Nőnapon jelent meg önéletrajzi könyve, a "Napraforgó". Miért várt ennyi időt a vallomással?

 Csepregi: Mert rengeteg kellemetlen kérdésre választ kellett volna adnom. Pontosan ezért nem mertem előbb belefogni. Évekig érlelgettem magamban a válaszokat, a magyarázatokat. Tudtam, ha belefogok, akkor őszintének kell lennem. A mellébeszélésnek ugyanis nem lett volna értelme. Így az Erdős Péterrel (a Neoton Família egykori menedzsere, a Hungaroton nagyhírű vezetője - a szerk.) való kapcsolatomat is szerettem volna benne kitárgyalni. S azt is szerettem volna, ha végre kiderül, milyen volt valójában a lányokkal, Fábián Évával, és Pál Évával, a Neoton egykori énekesnőivel a kapcsolatom. 

- Mindkét ügyben sok-sok kérdés megválaszolatlan maradt az elmúlt években.

Csepregi: És a mai napig találgatnak mindkettőről. A Péterrel való kapcsolatomról, és a lányokkal való viszonyomról is. Utóbbinál azt hiszik, hogy mivel én maradtam utoljára az együttesben, kitúrtam a lányokat. Mintha nem lett volna ott mellettem az egész zenekar. Azt persze senki sem tudja, hogy nekem szinte nem is volt beleszólásom a dolgokba. 

- A szerelmeket tekintve Erdős Péter volt a legmeghatározóbb az életében?

Csepregi: Ő is. Furcsa, hogy ezt kérdezi, ugyanis a könyvben a többi szerelmemről mesélek a legkevesebbet. 

- Miért?

Csepregi: Mert sok olyan kapcsolatom volt, amelyről nem szívesen beszélnék nagy nyilvánosság előtt. Vagy azért, mert különböző okok miatt vállalhatatlan szerelmek voltak, vagy, mert a Péterrel való együttlétünk közben történtek...

- Ezek szerint ez egy nyitott kapcsolat volt?

Csepregi: Ez inkább derüljön ki a könyvből, mert részletesen leírtam. Látja, nem véletlenül gondolkodtam olyan sokáig azon, hogy az életemet megírjam. De megírtam, s vállalom minden mondatomat.

- Mit gondol, sokan meg fognak sértődni a könyvbe került történetek miatt?

Csepregi: Biztosan. Hiszen valamennyi sztorit olyan megvilágításban mesélek el, ahogyan én láttam. S korábban ezek a verziók sehol nem kaptak helyet. Tudom, hogy az egykori zenekari társaimban, rossz érzés van az írással kapcsolatban. Voltak, akik mondták is, hogy minek kell nekem könyvet írnom? Azt hiszik, hogy a Neoton történetét vetettem papírra, pedig az csak egy szelete volt az életemnek, így a kötetnek is csak egy része lesz. Szerettem volna elmesélni, hogyan keveredtem bele a szakmába, hogyan sodródtam az árral, s mi hajtott, vagy hajt a mai napig. 

- Különös, hogy a kötet szerkesztője az a Dobos Anna, aki Erdős Péter utolsó felesége volt.

Csepregi: Amikor elhatároztam, hogy papírra vetem az életem, tudtam, hogy csak Panni lehet az, aki ezt megszerkeszti. Hiszen a környezetemben nem ismerek rajta kívül más írni tudó embert. Ő pedig boldogan vállalta, segített a fejezetek rendezésében. Péter valamennyi feleségével jóban vagyok a mai napig. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Csepregi Éva lerántja a leplet a múltról!

Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft