Hirdetés
  Veronika a szüzet becsmérelte
  Baleset érte a magyar hírességet

A magányos nőkre hajt Damu? - Vallott egykori áldozata

2011. szeptember 27., kedd 04:30

Amikor Hajdú Péter felhívást tett közzé, hogy várja azon nők jelentkezését, akiket Damu Roland már bántalmazott, rögtön elindultak a találgatások: vajon valódi áldozatok vagy hírnévhajhászó nők jelentkeznek-e. Ezt kizárandó, csupán olyan sértettek jelentkezését fogadták el, akik tudták bizonyítani a történteket. A vasárnap esti Frizbi vendége, Erika azt állítja, Damu Roland egykor több mint négy órán keresztül verte. A nő súlyosan megsérült, a színész akkor két év felfüggesztettet kapott.

Hirdetés

A nő - valószínűleg félelmében - nem vállalta sem a nevét, sem pedig az arcát, de azt, hogy mi is volt közte és Damu között, elmesélte. Az eset kísértetiesen hasonlít Palácsik Tímea történetéhez. Erika elmondta, hogy amikor a színész megverte, ők már szakítottak, és éppen ezt nem volt képes Roland elfogadni, és lakására csábította a nőt azzal, hogy öngyilkosságot követett el, és egy utolsó vallomást szeretne tenni neki.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)Erika elmondta, most már tisztán látja, hogy egykori párja a kifejezetten magányos nőkre hajt. A színész eljátssza a hősszerelmest, és elhiteti, hogy kedvese csak rá számíthat, sőt, manipulálja, és azt érezteti, hogy nélküle semmit nem ér. A nő Hajdú Péter kérdésére zokogva elmondta, hogy bár már nem fél Damutól, de a történet felidézése rettentően kiborította.

Damu egyébként évekkel ezelőtt mesélt minderről az egykori Claudia showban. A Frizbiben láthattuk a színész egykori vallomását, amelyben Erika bántalmazása után  éppen úgy önvédelemre hivatkozik, mint Tímea esetében. Sőt, akkor is egy befolyásos barát jelenlétét emlegette: azt állította, hogy párja egy másik férfival járt, miközben vele élt. Az pedig köztudott, hogy most, a bírósági ítélet után is azt mondta, Timi "nagy hatalmú" szeretője intézte el neki a hat évet.Amióta kitudódott, hogy Damu újra tettlegességhez folyamodott és megverte Tímeát, az eset vitát generált az interneten. Sokan biztosak benne, hogy a lány tönkre akarja tenni egykori kedvesét, és Roland igazat mond. Mások szerint Damu hat évnél sokkal többet érdemelne.

Erika vallomása elgondolkodtató: a nő kijelentette, csupán azért vállalta a médiaszereplést, hogy felhívja a bántalmazott nők figyelmét arra, hogy mit kell tenniük, ha ilyesmi történik velük.


Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft