Hirdetés
  Rákóczi Feri újra nekiesik a párjának? Fotóval!
  Marsi Anikóék újra elhagyták az országot

Demcsák Zsuzsa férje gyereket akar

2012. február 2., csütörtök 12:02

Demcsák Zsuzsáról köztudott, hogy szeret főzni, van két szép gyereke - a férjéről, a kapcsolatukról viszont keveset beszél. Most azonban Zsuzsa felszabadultan mesélt barcelonai romantikus útjukról,

Hirdetés

Kettős jubileumot tartott a napokban Zsuzsa és párja: egyrészt kapcsolatuk nyolcadik évfordulójukat ünnepelték, másrészt a műsorvezető férjének is most volt a születésnapja. Ez pedig Zsuzsa szerint épp elég ok volt arra, hogy meglepjék magukat egy romantikus utazással. "Nagy szükségünk volt már erre az együtt töltött néhány napra. Ez a kis kiruccanás a hét évvel ezelőtti nászutunkat jutatta eszembe. Akkor Izlandon töltöttük a mézeshetünket, most pedig Barcelona szépséges utcáit jártuk úgy, mintha friss házasok lennénk. Bebarangoltuk a kis utcákat, a piacokat és a múzeumokat, s közben igazi katalán finomságokat kóstoltunk. Volt olyan étterem ahol egy órát álltunk sorba, de megérte."


Zsuzsa szerint azért is kellenek az efféle közös élmények, mert így ellensúlyozható a hétköznapok rohanása. A műsorvezető szerint nem véletlen az a közkeletű mondás, miszerint egy házasságra a hetedik évben kell a legjobban vigyázni. Mint mondta, az ő kapcsolatukban is előfordultak kisebb hullámvölgyek. "A mi életünkben a legszebb az, hogy minden olyan gyorsan történt, de talán ez volt a legrosszabb is. Hamar jött minden: a közös élet, a gyerekek, és mire észbe kaptam, már egy egész családról kellett gondoskodnom. Már egy éve nem voltunk kettesben a párommal egy percet sem. Most azonban úgy érzem, ez az utazás valami újat hozott a kapcsolatunkba. Utolsó nap például három órán át beszélgettünk a tengerparton a jövőnkről. Ilyesmire a hétköznapokban nem jutott idő."
Zsuzsa elárulta: a tervek között szerepel egy harmadik gyerek is, ám ezt egyelőre még a férje emlegeti többet. Ő egyelőre várna ezzel. "A párom már nagyon szeretne egy harmadik babát, de én még nem érzem itt az idejét. Vannak terveim, s szeretném még ezeket megvalósítani. Ha újra eljön a babázás ideje, azt úgyis érezni fogom."


Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:35 Derrick
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft