Hirdetés
  Elhunyt Szakácsi Sándor
  Megszületett Janza Kata kisfia!

Dobó Kata a borzalmas tragédia idején Vajna mellé állt

2007. március 7., szerda 13:18

Noha a szerelem véget ért, mégis számíthat egymásra a hollywoodi producer és a színésznő.

Hirdetés

Talán nem is a bordatörése miatt hiányzott a színésznő a Sztárok a jégen versenyéről, hanem egy borzalmas családi tragédia miatt. Ugyanis a múlthét pénteken elhunyt Kata egykori párja, Andy Vajna fia. A fiatalember az önkezével vetett véget életének.

Rejtélyes fiú

Andy Vajna ritkán mesél magánéletéről. Olyannyira, hogy Magyarországon arról is kevesen tudtak, hogy az amerikai producernek van egy fia. A fiatalember Vajna korábbi házasságából született, amit egy honkongi asszonnyal kötött. A huszonhat éves fiú egyetemre járt, és zenésznek készült. Éppen a vakációra utazott barátaival, amikor úgy döntött, eldobja életét.

Együtt a bajban

A színésznő amint értesült a tragikus hírről, rögtön csomagolt, és meg sem állt Los Angelesig. Kata mindenképpen az egykori párja mellett akart lenni a temetésen. Mindig is titokzatos volt Dobó Kata és Andy Vajna kapcsolata, ám most már bizonyos, mai napig szoros szálak kötik egymáshoz.

 

Különös hírre bukkantunk a Los Angeles-i rendőrség honlapján, ahol egy 2005-ös eltűnésről, illetve megkerüléséről adtak hírt. Justin Vajna családja kérte a nyilvánosság segítségét.

Az akkor 24 éves fiú édesanyja kocsiján távozott ismeretlen helyre, utoljára a Kalifornia Egyeteme Gyógyközpontjánál látták 2005. április 12-én. Az is kiderül a leírásból, hogy a fiúnál egyébként skizofréniát állapítottak meg, és abban az időben nem szedte a gyógyszereit. Szerencsére két nap múlva megtalálták a súlyos állapotban lévő fiút.

(Forrás: http://www.lapdonline.org/april_2005/news_view/20005)

Dobó Kata a borzalmas tragédia idején Vajna mellé állt

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft