Hirdetés
  Csodával határos módon gyógyult meg a rákos kisfiú! - A történet az Esti Frizbiben
  Danny Blue fát ültetett

Drednek és Dorisnak bolond a szíve

2009. október 4., vasárnap 14:00

Elkészítette második közös videóklipjét a páros, amely a Bolond szívem címet viseli. A dalt az énekesnő, Doris magánélete ihlette, mivel szerelmi bánat gyötörte akkoriban. A fiatal lány már sikeresen lezárta a múltat és újra társat keres.

Hirdetés

Doris, hogy önbizalmát megerősítse, nemrégiben egy napilap kérésére többet is láttatott magából, a férfiak nem kis örömére. A csapatnak a Bolond szívem a második közös videoklipje, de több mint 100 fellépésen vannak már túl együtt.
Nagyon összeszokott párost alkotnak, ismerik már egymás gondolatait is. Dred, mikor látta, hogy Dorisnak szerelmi bánata van, megírta ezt a dalt terápiaként, hogy kiénekelje magából a fájdalmát. Jó ötletnek bizonyult, mert a stúdiómunka végére Doris túltette magát a csalódáson, továbblépett és újra társat keres.
A klipben feltűnő lehet Doris új, szexi megjelenése. A korábban kifejezetten fiúsnak mondott énekesnő, dögös neccruhában és tűsarkú cipőben látható. Ezt a változást látva egy napilap felkérte Dorist, hogy lengébb öltözetben is mutassa meg magát. A változás egyértelmű volt mindenki számára, a vadóc kislányból, hihetetlenül érzéki felnőtt nő lett.
"A felkérés nagyon jól esett, bár be kell vallanom, sokáig haboztam. Az egész fotózás alatt borzalmasan izgultam. Jó volt, hogy ott volt velem Dred, akinek tanácsaival sokkal gördülékenyebben ment az egész munka. A képek szerintem nagyon jól sikerültek, sokban segítették növelni az önbizalmamat, mert ezzel még hadilábon állok! mesélte Doris.
Az énekesnő egyik nagy álma is valóra vált a Bolond szívem című klipben, hiszen együtt táncolhatott a húgával, Renivel. A kistesó profi táncos, a Győri Balett oszlopos tagja. A táncbetét nagyon bevállalósra sikerült, tükrözve az egész klip stílusát. "Nagyon jó volt a két lányt együtt látni, mert mindketten eszméletlenül jól táncolnak. Reni balettáncosként dolgozik, Doris is versenytáncos múlttal rendelkezik, így nem volt nehéz őket táncra bírni. A testvérek nagyon egy hullámhosszon vannak, így a koreográfia kitalálása és megtanulása is pillanatok alatt ment nekik. Szerintem nagyon jól mutatnak együtt a klipben!" - mondta somolyogva Dred.
A forgatás több mint nyolc órán át tartott, a két énekes nagyon elfáradt a végére. Sok idejük nem maradt pihenni, mert aznap este még volt egy vidéki fellépésük is, úgyhogy a kocsiban aludtak egy picit és újult erővel egy fantasztikus bulit csaptak a rajongóiknak. Ha szeretnétek megnézni Dred és Doris második közös dalát, akkor azt az alábbi linken megtehetitek, vagy figyeljétek a hazai zenecsatornákat!

Íme a link: http://www.youtube.com/watch?v=jOxUekl7gng


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft