Hirdetés
  Szexet imitált a színpadon Claudia és Tilla
  Nyíltan vállalja kapcsolatát Yvette és Ádám

Dorka édesapja mindent elmond

2010. november 16., kedd 04:30

Shodeinde Dorka édesapja cáfolja azt a pletykát, miszerint lánya nem foglalkozik eleget néhány hónapos kislányával. Állítása szerint Dóri nagyon is szereti Lizát, és annyi időt tölt vele, amennyit csak tud.

Hirdetés

Az RTL Klub X-Faktor című műsorának versenyzője nem mindennapi szerelmi történettel rendelkezik. Édesapja a StoryOnline-nak elmondta, tavaly tavasszal látta először Dorka választottját, akiről akkor még nem tudták, hogy a lányuk udvarlója lesz. Ráadásul úgy tudták, hogy a fekete fiú hamarosan külföldre utazik, ám ez nem így lett.

"Eltelt két hónap és egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy Dorka titokzatos dolgokat csinál. Furcsa telefonjai voltak, és mindig rám szólt, hogy ne hallgatózzak, ne ellenőrizgessem. Aztán lebukott, kiderült, hogy azzal a fiúval találkozgat, akit korábban láttunk. Amikor tudatosult bennem a dolog, akartam szólni néhány barátomnak, derítsük ki, hol lakik. Ráadásul Dorka eltűnt, nagyon megijedtünk, csak néha vette fel nekünk a telefont. Fogalmunk sem volt róla, hogy hol van. Már arra is gondoltunk, hogy becserkészték és elrabolták, elvitték külföldre. Aztán szerencsére előkerült, és próbált minket meggyőzni, milyen rendes ez a fiú, nem kell őt féltenünk" - mesélte Dorka édesapja.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Azt sem titkolja, hogy eleinte az is megfordult a fejében, hogy rátöri Dorka udvarlójára az ajtót, de miután látta, hogy a lánya szerelmes, meggondolta magát. Ráadásul miután kiderült, hogy gyereket vár, a szülők megenyhültek és most már úgy tűnik, helyre állt a családi béke. Dóri édesapjától azt is megtudtuk, hogy mielőtt a lánya teherbe esett, ők is szerettek volna feleségével egy negyedik gyereket, de mostanra lemondtak róla.

 

Az X-Faktor további izgalmas kulisszatitkairól IDE kattintva olvashatsz!


Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Magyar Attila visszaköltözött feleségéhez?
Itt az új játék, a ZooMumba!

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:45 Derrick
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft