Hirdetés
  Győzike szerint Szepesi Niki igazából férfi
  Rékasi Károly és Pikali Gerda: Vakító szerelem!

Dührohamot kapott és egy fotósra támadt Rékasi

2013. október 24., csütörtök 19:47

A Barátok közt színészének nem tetszett, hogy egy nyilvános rendezvény után Pikali Gerdával való távozását is meg akarta örökíteni egy fotós, ezért rátámadt az illetőre.

Hirdetés

Hujber Feri 2007-es kameradobálása után most Rékasi is elveszítette az önuralmát. Mint arról már beszámoltunk, a színész első ízben jelent meg nyilvánosan is szerelmespárként Pikali Gerdával, akivel nemrégiben össze is költözött. A nyilvános rendezvényen még boldogan ölelgette Pikalit, a Best fotósának sikerült is megörökíteni szerelmes pillanataikat. A nyilvános rendezvény végeztével azonban Rékasi úgy tűnik, lezártnak tekinthette a pózolást, a Velvet szerint ugyanis az már nem tetszett a színésznek, hogy fotósuk a távozásukat is meg szerette volna örökíteni.

"A színész, aki az eseményen több szemtanú előtt alkoholt is fogyasztott, dulakodni kezdett fotósunkkal, és fizikai erővel el is vette tőke a megközelítőleg egymillió forintot érő készüléket. A fotóstáska közben a földre esett, a készülék kiegészítői szétgurultak a földön. A dulakodást többen is látták; Rékasi nagydarab motoros ismerőse mellett a helyszínen volt egy újságírónk is, illetve bent ült az autóban Pikali Gerda, a motoron pedig egy hölgy. Rékasi a fényképezőgépet végül autója csomagtartójába hajította, amit rendületlenül követelt vissza tőle kollegánk" - írja az esetről a Velvet.

Az ügyben feljelentés is történt, a rendőrség vizsgálja, hogy szabálysértés vagy bűncselekmény megvalósult-e. "Gyanúsítotti kihallgatás nem történt" - tájékoztatott Belzsárné Belicza Andrea.

Az eset kísértetiesen hasonlít Hujber Feri 2007-es kirohanásához, amikor a juj.hu riporterének a kameráját dobta le a negyedik emeletről. Hujber ügyében a bíróság végül nem tartotta szükségesnek, hogy büntetést szabjon ki. A színész bűnösségét kimondta a bíró, viszont egy évre próbaidőre bocsátotta.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

fotó: RTL Klub
fotó: RTL KlubStory Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft