Hirdetés
  Szulák Andrea lelki nagytakarítást tart
  Tóth Szabi pornófilmhez is írt zenét

Egymásnak esett Kárász Robi és Lovász Laci

2013. december 20., péntek 09:00

A két tévés között egész héten ment az adok-kapok, sőt, Kárász még meg is ütötte Lovász egy könyvvel.

Hirdetés

A SuperTV2-n futó Hal a tortánban egész héten ekézte egymást Kárász Robi és Lovász Laci. A mai részben tettlegességre is sor kerül, hiszen a Mokka műsorvezetője előbb egy könyvet ad át Lovásznak, amelyben összegyűjtötte egész heti beszólásait, majd széttépi és megüti vele riválisát. A pletykák szerint pedig a két tévés valóban annyira nem szívleli egymást, hogy egy kanál vízben is meg tudnák fojtani a másikat.

"Lovász néha elveti a sulykot, nem tudja, hol a határ. Csak azért nem bántott még meg, mert nekem tök mindegy, mit mond, egyáltalán nem érdekel. Régebben együtt dolgoztunk, de akkor még fiúsabban nézett ki. A mostani hosszú hajával és sovány alkatával olyan lett, mint egy nő. Egész héten megpróbált felülkerekedni rajtam, de aki felülkerekedik, az ugye, alulmarad" - mondta summásan a Borsnak Kárász.

"Kárász Robiban van egy állandó kielégítetlenség, tele van vágyakkal, amiket teljesíteni szeretne. Úgy érzi, a külvilágot meg kell változtatnia, az ő vágyaihoz kell alakítania, ráadásul ennek állandóan hangot ad. Én jó felület voltam neki, mert egy barátságos, elfogadó, kedves ember vagyok. Egész héten aljas dolgokat mondott rám, de ezek az ítéletek csak az ő fejében léteznek. Számára a világ sokszínűsége ismeretlen, minden legyen Kárász módra, akkor könnyebben el tudja fogadni. Arra kérem az embereket, segítsünk neki!" - osztotta kollégáját Lovász Laci is.

Tudtad? Kárász Robit nemrég kirabolták. Hogy mi történt pontosan, arról ide kattintva olvashatsz.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

fotó: TV2
fotó: TV2


Story Női Extra
Tévéműsor
00:40 Rejtjelek
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft