Hirdetés
  Nőnek öltözött a TV2 sztárja
  Komoly kihívás előtt áll Krizbai Teca

Egymásnak feszültek a sztárok

2013. augusztus 14., szerda 10:00

Hiába minden elszántság és lelkesedés: az Animal Cannibals tagjai alulmaradtak a Jóban Rosszban színészeivel szemben.

Hirdetés
Három versenyszám, négy sztár és egy fergeteges hangulatú verseny, vagyis ismét pörgött az élet a Fesztiválköztársaságban. Az Animal Cannibals tagjai ugyan mindent elkövettek, hogy a Szigetre kitelepült, örökifjú legenda, Jack bácsi feladatait sikeresen teljesítsék, Csillagkút lakóinak előre eltervezett taktikája - Juhász Adri jenga szakértelme és a nemrég műtött Kembe Sorel főzőtudománya - garantálta az elsöprő győzelmet. A verseny hordóépítéssel kezdődött, majd jött az óriás jenga, végül pedig egy meglepetésekkel teli hamburger sütés vette kezdetét.
 
fotó: Red Lemon Media
fotó: Red Lemon Media

"Bízom benne, hogy aki itt volt, az látta mekkora a lelkesedésünk, és mindenkit arra biztatunk, hogy dobjon ránk még egy sms-t" - kezdte viccelődve a verseny értékelését Qka MC, akitől kisvártatva Ricsi Pí vette át a szót: "Lehet, úgy tűnt, hogy nincs taktikánk, ez azonban tévedés: volt egy kidolgozott tervünk, csak sajnos rajtuk kívül ezt senki sem értette. De nem is baj, legalább az összes hamburgert mi ehettük meg."
 
fotó: Red Lemon Media
fotó: Red Lemon Media

Csillagkút sztárjai nyerni jöttek. Juhász Adri és Kembe Sorel már a verseny elején kijelentették, hogy ők bizony két üveg whiskey-vel távoznak, és ígéretükhöz, az akadályozó tényezők ellenére is tartották magukat. Kádárként is remekül helyt álltak, hamburgerük után pedig bármely amerikai megnyalná a tíz ujját. "Mi már úgy érkeztünk, hogy nyerni fogunk, más lehetőség nem is járt a fejünkben. S annak ellenére, hogy az óriás jengánál a ferde torony miatt alapból hátránnyal indultunk, sikerült megoldanunk a feladatot" - kezdte Juhász Adri, aki a versenyszám során profi koordinátorként irányította kezdő csapattársát. "Számomra a sütögetés volt az igazán testhezálló feladat, ugyanis régebben egy ideig szerepeltem egy főzőműsorban, ahol az egyik séf mindig azzal piszkált, hogy nem tudok szépen díszíteni. Hát tessék, most bebizonyítottam, hogy igenis tudok!" - lelkendezett Sorel.

Kíváncsi vagy, hogyan őrültek meg a sztárok a Szigeten? Kattints ide a StoryOnline összeállításáért!
 
fotó: Red Lemon Media
fotó: Red Lemon Media


Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft