Hirdetés
  Xantus Barbara: "Előbb kellett volna otthagyni a férjemet!"
  Rippel Feriék válnak: Összetört egy álom!

Elképesztő luxusban élnek Hajdúék

2013. április 25., csütörtök 09:00

Sarka Kata 300 négyzetméteres, többszintes családi házukban látta vendégül a Hal a tortán szereplőit. Bár azt mindannyian sejtették, hogy nem egy panellakásban tengeti a házaspár a napjait, leesett az álluk.

Hirdetés

"A sznob szó elég csúnya, éppen ezért nem is ezt használnám Katára, mert ő ráadásul nem is rossz fej, csak szeret a felső tízezerbe tartozni. Azon azért kicsit meglepődtünk, hogy amikor beléptünk Hajdúékhoz, Kata egy házirendet nyomott a kezünkbe. Felszólított minket, hogy vegyük le a cipőnket, mossunk kezet a vacsora előtt, ne böfögjünk az asztalnál, és használjuk a fogpiszkálót az ujjunk helyett" - mesélte Ganxsta a Blikknek.

"Péter és Kata gardróbjában bújócskázni lehet, ráadásul meg sem találnánk egymást, olyan hatalmas az egész" - folytatta a rapper.

fotó: SuperTV2
fotó: SuperTV2

Cseke Katinka is csak ámult és bámult a számára felfoghatatlan fényűzésen. "A gyerekszobára voltam a leginkább kíváncsi, mivel nekem is van egy kislányom, de hát ilyet, amit itt tapasztaltam, én még csak a filmekben láttam" - kommentálta. "Az emeleten két gyerekszoba van, mindkettő egy közös gyereknappaliból nyílik. Nekem már ez is sok volt, de hogy még gyerekgardrób is készült a kicsiknek, az már eszméletlen. Noncsi emeletes gyerekágya három szintből áll, Dávidkának pedig mozdony alakú az ágya. Mindenhol fürdőszobába botlottunk, és egy hatalmas, gondozott kert is tartozik a házhoz" - mesélte.

A SuperTV2 futó Hal a tortánban természetesen a nézők is betekinthettek Hajdúék otthonába. Az internetes oldalakon kommentelők százai véleményezték Mr. Frizbi otthonát. Sokan úgy vélekednek, ott, ahol százezreknek probléma rezsit vagy élelmiszert fizetni, nem ízléses ez ez hivalkodás. Szerintetek?

fotó: SuperTV2
fotó: SuperTV2

 

MEGÚJULT A STORY MAGAZIN ÉS A STORYONLINE! NŐI EXTRA TARTALOMMAL: SZTÁRHÍREK, EGÉSZSÉG, CSALÁD, DIVAT, EZOTÉRIA, RECEPT EGY HELYEN!


Story Női Extra
Tévéműsor
00:40 Rejtjelek
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft