Hirdetés
  Budapest Ragtime Band koncert a Vajdahunyad várában
  Adakoztak a hírességek! - Balázsék segítettek

Embernagyságú jégpoharakban kevertek a sztárok

2010. július 31., szombat 12:00

Extrém koktélkeverő versenyen mérte össze tudását nyolc sztár Európa első számú szórakozóhelyén. A négy különös pár közül a Labancz Lilla és Bárdosi Sándor alkotta Barátok csapata keverte a legkiválóbb jeges csodát. Az embernagyságú jégpoharakban készített finomságokat Keresztes Ildikó vezetésével egy sztárzsűri értékelte.

Hirdetés

A Finlandia négy íze alapján álltak össze a párosok: a grapefruit csapatát Varga Viktor és Horváth Tamás Kiscsillagok alkották, Pély Barna és Galambos Dorina, avagy a Szerelmesek áfonyavodkából kevertek koktélt, Hajas László és Zsidró Tamás Sztárfodrászok a lime ízből ügyeskedtek, a két jó Barát, Labancz Lilla és Bárdosi Sándor pedig a mangó ízből varázsoltak ízletes nedűt.A látványos megmérettetésen a csapatok mindent bevetettek, hogy megnyerjék a Keresztes Ildikó, MCDC és Varga Gergő, profimixer alkotta zsűrit. A Kiscsillagok sokkolták a közönséget: Tomi Viktor a haján keresztül locsolta a szirupot a másfél méter magas, jégből faragott pohárba. Zsidróék a szívószálakkal tették látványossá koktéljukat, Dorináék az ízkombinációra koncentráltak, amíg Labancz Lilla és Bárdosi Sándor egy nagy vodkásüveggel díszítették remekművüket.
A zsűri Keresztesi Ildikó vezetésével, Varga Gergő ötszörös Finlandia magyar bajnok és nemzetközi bajnok szakértelmével és MCDC tapasztalataival végigkóstolták a koktélokat, majd eredményt hirdettek a látvány, a gyorsaság és az íz alapján.A dobogó első fokára a Barátok csapat alkotta Labancz Lilla és Bárdosi Sándor állhatott fel, büszkén magasba emelve a mesterfokozatú sztár-koktélkeverő oklevelüket. A másodikak a Kiscsillagok lettek, a harmadik helyen Zsidró Tamás és Hajas László végzett, míg Pély Barna és Galambos Dorina cseppet sem méltatlankodva vették tudomásul, hogy leszorultak a dobogóról. A mesterfokú képesítést mindannyian megkapták, sőt a finom italokból otthonra is vihettek egy-egy üveggel.


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft