Hirdetés
  Tilla és Gabi kiesett
  Jerzy és Anikó összejöhet?

Európát ünneplik a sztárok

2011. április 30., szombat 13:00

Május 7-én és 8-án az Európa Pont sokszínű utcafesztiválja várja a családokat és a fiatalokat, akik kedvükre válogathatnak a gyermekszínházzal, vándormuzsikusokkal, koncertekkel és stand-up fellépésekkel tarkított előadások közül a Millenárison. Az ingyenes rendezvényre a sztárok is nagyon kíváncsiak: Nagy Sándor, Keleti Andrea és a házigazda, Feke Pál is talált kedvére való programot a színes kínálatban.

Hirdetés

Az Európa Pont nagyszabású családi hétvégével ünnepli május 9-ét, az Európai Unió napját. Az egész hétvégén át tartó utcafesztivál szervezői a kisebbeket többek között Kaláka koncerttel, kézműves foglalkozással és óriás társasjátékokkal, a nagyobbakat pedig a Dumaszínházas Csenki Attilával, Budapest Bár koncerttel, lélegzetelállító levegőakrobata-show-val és tűzjelmezes varietével várják.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

Európát ünneplik a sztárok
 "A gyerekeknek igazi felüdülés egy-egy szabadtéri családi program. Mindig új élményekkel térnek haza az ilyen rendezvényekről, hiszen rengeteg különleges élményt nyújtó előadással találkozhatnak. A kedvenceink a gyerekkoncertek, így a Kaláka együttes fellépését biztosan élvezni fogják" - árulta el Keleti Andi, az RTL Klub műsorvezetője, aki otthon is sokat énekel, gitározik és táncol együtt a gyerekekkel.
"Napimádó emberként már alig vártam, hogy véget érjen a szürkeség, és elinduljon a nyári szabadtéri fesztiválszezon. A családias hangulatú rendezvényeket, ahol aktívan kapcsolódhatok ki a barátokkal, különösen szeretem; egy Dumaszínházas előadás a Millenáris füvében fekve épp ilyen" - árulta el Nagy Sanyi, a Csillag születik műsorvezetője.
Az Európa Pont rendezvénye emellett az Önkéntesség Európai Évéhez és a Fiatalok Lendületben elnevezésű kampányhoz kapcsolódó programokkal is várja az érdeklődőket. Az összefogás magyarországi nagykövete és a hétvége házigazdája Feke Pál.

"Megtisztelő számomra, hogy az Önkéntesség Európai Évének nagykövete lehetek, és a színházban elért sikereket egy jó ügy szolgálatába állíthatom" - mondta Feke Pál. "Az életben fontos, hogy ott segítsünk egymásnak, ahol tudunk, épp ezért az önkéntesség rendkívül sokszínű tevékenység és helye van benne mindennek, ami emberi. Ez a kampány ráadásul igazi csapatmunka, amelynek erejét a minél nagyobb közösségi összefogás adja" -  tette hozzá a Junior Prima- és Artisjus-díjas színész, aki reméli, hogy az Európa Nap forgataga még jobban felhívja a figyelmet a segítőkészség és az összefogás fontosságára.
További információ: www.facebook.com/europapont

 


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft