Hirdetés
  Zalatnay Sarolta lányának, Nikinek nem Cini a vér szerinti anyja
  Daróczi Dávid édesapja, Choli bácsi: "Jó lenne beszélgetni Claudiával..."

Fenyő elcsábította egykori vokalistáját

2010. május 6., csütörtök 10:00

Az egyik napilap segítségével akart tiszta vizet önteni a pohárba Kocsik Géza. A férfi azt állítja, hogy Fenyő Miklós elcsábította feleségét. A rock and roll hazai királya a kétségbeesett férj szerint boldogtalanná teszi egykori vokalistáját, Plexit, azaz Csordás Ilonát - és csak játszik a nő érzelmeivel. A megcsalt férj a TV2 Mokkájában beszélt a kialakult helyzetről.

Hirdetés

Fenyő és Plexi története még a Modern Hungária idején kezdődött, már akkor is volt viszonyuk egymással, de a férj megbocsátott hűtlenkedő feleségének. Ám a szerelem úgy tűnik újra fellángolt az énekes és egykori vokalistája között, ezért Plexi másfél éve elhagyta családját, mondván, Fenyő Miklóst szereti.  A férj elmondása szerint nem volt ez egyszerű kapcsolat, a párja többször is elhagyta családját Fenyő Miklósért, majd visszatért hozzá és fiához. Az énekes állítólag mindig visszacsábította feleségét, fűt-fát ígért neki, amiből persze nem lett semmi, olykor még a közös albérletüket sem fizette. Kocsik Géza szerint Fenyő teljesen tönkretette a feleségét, aki az év elején öngyilkosságot kísérelt meg.A kétségbeesett férj azt állítja, felesége érdekében tálalt ki most.  Elmondta, hogy Fenyő Miklóssal amúgy fél-baráti kapcsolatban állnak, a színház világából ismerik egymást, több mint 30 éve...

Köztudomású, hogy Fenyő Miklós is nős, két nagy gyereke van. Az ő kapcsolatában azonban úgy tűnik, nem okoz fennakadást a szerelmi dráma, hiszen a gyerekek már kirepültek, az énekes és felesége pedig - bár jóban vannak - nem élnek együtt.

 

 


Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Mi lehet Claudia gyásza mögött?
Béres Alexandra újra fantasztikus formában

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft