Hirdetés
  Eszményi Viktória: A szerelem olyan, mint egy vírus
  Lakatos Márk kislányt fogadna örökbe

Gesztesi Károly családi titkáról mesélt

2014. június 15., vasárnap 16:00

Édesanyja mellett két nagyszerű embernek köszönheti, hogy azzá lett, aki. Édesapja és nevelőapja ma is élete legfontosabb szereplői közé tartoznak.

Hirdetés

Az egész család számára természetes, hogy ünnepeken egy asztalnál ül a színész édesapja,Tóth Konrád, valamint az édesanya második férje, Gesztesi János - vagy ahogyan a családban emlegetik őket: nagypapa és Jancsi papa.

"A nagyfiam nevezte el így a két papát. Örültem az ötletnek, ugyanis nem szeretem a nevelőapa kifejezést, az olyan rideg és személytelen. Amikor a családunk ünnepel valakit, ők is jelen vannak. Miután mindenki elfogyasztotta az ebédet, és elpilledve üldögél, édesanyám mindkettejüket szóval tartja..." - mesélte a Storynak Gesztesi.

Bár a két apafigura meglehetősen különbözik, ez csak jót tett a színésznek, aki különös módon kamaszkorában került közel az édesapjához. "Soha nem is hasonlítgattam össze őket, mindkettejüktől rengeteget kaptam, és nagyon sokat tanultam" - tette hozzá Károly. - "Mindketten más-más útravalóval láttak el, ezért lettem az, aki. Édesapám igazi sportember, focizott, teniszezett, pingpongozott, engem is a sport szeretetére nevelt. Sokat rúgtuk együtt a bőrt, és abban is nagy szerepe van, hogy vízilabdázni kezdtem. Közben persze zongoráztam is, úgyhogy mind a vízilabdaedzőmet, mind pedig a zongoratanáromat kis híján kikészítette, amikor meglepett egy hokikorcsolyával. Attól féltettek ugyanis, hogy összetöröm magam. El is tiltottak tőle, amit persze nem tartottam be..."

Gesztesi Károly családi történetéről a Story magazin legfrissebb számában olvashatsz.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft