Hirdetés
  Fogyott Harsányi Levente
  Soha nem látott extrém show-k a VIVA Cometen

Geszti Péter az idei első VIVA Comet győztes

2011. május 24., kedd 14:22

2011. június 10-én a VIVA Comet-gálán hatodik alkalommal adják át ?A Magyar Könnyűzenéért? Comet-gömböt. A díjat minden évben egy olyan előadó vagy együttes kapja meg, aki legalább 10 éve van a pályán, és kiemelkedően sokat tett az igényes hazai könnyűzenéért. A VIVA 2011-ben Geszti Péternek ítélte oda a megtisztelő díjat, amelyet eddig olyan ikonok kaptak meg, mint például az EDDA, Ákos vagy a Neoton Família.

Hirdetés
Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

Az idei első VIVA Comet-díj győztese május 9-én ünnepelte születésnapját, ezért munkatársai és kedvenc énekesnői meglepetés produkcióval köszöntötték fel. Szulák Andrea, Oláh Ibolya, Rúzsa Magdi és Zséda egy különleges Geszti Medley-vel lepte meg a zenei polihisztort, Wolf Kati pedig videóüzenetben küldte el jókívánságait Düsseldorfból.

"A VIVA Comet díj meghatározó jelentőségű a magyar popkultúra világában, értékrend és értéktrend. Évek óta jól épített márka, amely pontosan tükrözi a fiatalok divatérzékenységét is. Nagyon örülök, hogy díjazott leszek, mert egyáltalán nem számítottam rá, igaz, nagyon elfoglal új zenekarom, a Gringo Sztár dalainak megírása. El is gondolkoztatott, hogy miért most kapom? Három dolog lehetséges. Egy: hasonlítok az igazolványképemre, és a VIVA azt gondolta, dobjuk meg egy díjjal, mielőtt nyugdíjas otthonba költözik... Kettő: Tévedés történt, és összekevertek Gesztesi Karcsival. Három:...a harmadik nem jut eszembe (((-:" ? köszönte meg a maga vicces-ironikus stílusában Geszti Péter az elismerést, akit különleges produkcióval köszöntöttek  tisztelői a díj hivatalos bejelentésén.

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft