Hirdetés
  Győrfi Pál és felesége: Tíz éve tart a szerelem
  Kiss Ramóna: megváltoztattam az életem

Görög Zita: nem vagyok sznob!

2015. április 8., szerda 10:56

Rózsaszirmok, tengerparti fehér homok, selyem, kristályok... különleges próbát állt ki Görög Zita. A csinos műsorvezetőnek kizárólag a tapintására hagyatkozva kellett felismernie különböző kellemes érzést keltő dolgokat. Zita elmesélte emlékeit, amelyeket ezek az anyagok idéztek fel benne. A szépség beszélt arról is, hogy mivel szokták meglepni gyermekei, és legkedvesebb tengerparti nyaralásáról is szó esett.

Hirdetés

Különleges anyagokat kellett felismernie Görög Zitának: a szépség csak a tapintására hagyatkozhatott, így kellett beazonosítania a lesötétített ládába rejtett tengerparti homokot, kristályokat, rózsaszirmokat, selymet és egy különleges prémium anyagokból készült okostelefont. Zita szívesen mesélt arról, hogy milyen érzéseket keltett benne a különböző luxus hangulatot idéző dolgok érintése.

 "Az első ládába egy selyemkendőt rejtettek, erről a szenvedély és a szerelem jutott eszembe. A másodikban virágszirmok voltak, amely nekem a romantikát jelenti. Sokszor kapok virágot, a gyermekeim is gyakran meglepnek egy-egy csokorral. A tavaszi kirándulásaink alkalmával mindig szednek nekem vadvirágokat, nagyon aranyosak, ahogy igyekeznek örömet szerezni" - magyarázta Zita, aki a harmadik ládában kristályokat talált.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)


"Nem vagyok az a nő, aki a luxust és a csillogást igényli. A munkából kifolyólag, a műsorom kapcsán hozzászoktam az ékszerek viseléséhez, de a privát életemben nem aggatok magamra hivalkodó, csillogó dolgokat. Nem vagyok sznob, számomra a valódi érték számít. Persze nőként izgalmas mindenféle újdonsággal találkozni, de például tengerparti homokba nyúlni számomra ezerszer jobb élmény, mint kristályokat érinteni. A homok eszembe jutatta egy korábbi nyaralásomat a Maldív szigeteken. Munka kapcsán jutottam el a Veligandu huraa vagy, ahogy mi neveztük hip-hip hurrá nevű helyre. Idén is tengerparti nyaralást tervezünk, számomra az jelenti az igazi pihenést, ha az vízbe lógathatom a lábam. Ilyenkor leginkább fényképezésre használom az okostelefonomat, sokkal egyszerűbb ezzel képeket készíteni, mint a nagyobb gépekkel, ráadásul a szűk baráti körömmel azonnal meg is osztom a legszebb pillanatokat" - magyarázta Zita, akit az érintéspróbán az ívelt kialakítású, fémből és üvegből készült okostelefon tapintása is elvarázsolt.


Story Női Extra
Tévéműsor
00:30 Rejtjelek
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft