Hirdetés
  Vera nagyon megijedt
  Nem lesz idén Megasztár?

Grazban győzött a Singer Street! - Együtt a két Fehér testvér!

2011. augusztus 18., csütörtök 18:00

Fantasztikus sikereket ért el az egykori Cotton Club Singers tagjaiból alakult Singer Street Grazban, egy A Capella versenyen. Még az X-Faktorban feltűnt Non Stopot is sikerült maguk mögé utasítaniuk...

Hirdetés
A versenynek, és annak az estének több érdekessége is volt. A Singer Street jazz kategóriában nyert.
A Cotton Club Singers búcsúkoncertje után a "zene" élni akart. A legutolsó formáció tagjaiból - Bartus Patrícia, Czutor Ignác és Fehér Gábor tovább lüktetett, és felkérték Fehér Adrienn Emerton díjas énekesnőt - Cserháti Zsuzsa utódját -, hogy negyedik tagként működjön együtt velük.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)A már jól ismert hangzást követve, újult stílussal de modern elemekkel fűszerezve juttatják el a vokális jazz zenét mindenkihez. Így volt ez Grazban is, ahol nem csak a közönség, de a nagy tekintélyű szakmai zsűri kedvenc előadóivá váltak. A versenyről tudni kell: immáron tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi A Cappella Verseny. Ebben a versenyben résztvevők az egész világról érkeztek.
Igazi kuriózum hát, hogy a Singer Street győztes lett. És az is,  hogy a fiatalok körében a két Fehér testvér összeállt... A Cotton Club Singers sikeres tagjaként megismert Gábor, és Adrienn akit Cserháti Zsuzsa utódjaként ismerhettünk meg, együtt léptek színpadra.
Ráadásul Czutor Ignác újra nyert... A 2006-os nemzetközi a cappella versenyen a Fool Moon tagjaként megnyerte a legjobb szólistának járó különdíjat. 2011.júliusában a Singer Street tagjaként újra nyert...
A StoryOnline csapata szívből gratulál az énekeseknek!

Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Bajor Imre titokban megnősült!
Ördög Nóra csípős megjegyzést tett

Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft