Hirdetés
  Daróczi Dávidra emlékeznek
  Már csütörtökön nem volt jól Daróczi Dávid

Hajas és Hujber forró hangulatú twistet járt

2010. április 3., szombat 17:00

Kiválasztották az év legdögösebb angyalait. Debreczeni Zita, Hujber Ferenc, Hajas László, a Csillag Születik sztárja, MCDC, Kiss Endi a Hooligansből és Pantl Péter, az egyik férfimagazin főszerkesztője egy egész estén át válogatott a szebbnél-szebb lányok közül, hogy végül közösen meghozzák a döntést, és kiválasszák az év legdögösebb angyalait.Az Axe által rendezett parti házigazdája, Kovács Áron volt, a talpalávalót pedig a Marót Viki és a Nova kultúrzenekar húzta.

Hirdetés

RÉSZLETEK A TEGNAP ESTI TRAGÉDIÁRÓL! Öngyilkosságot követett el, és meghalt Liptai Claudia új kedvese, Daróczi Dávid. Az egykori kormányszóvivő holttestét a saját lakásában találták meg! KLIKK IDE a további részletekért!

Tizennégy mélyen dekoltált, miniruhás hölgy vonzotta a tekinteteket a hétvégén a Millenáris Fogadó színpadára. Tizennégy dögös angyaljelölt, akik együtt mérettették meg magukat a válogatott zsűri előtt. Debreczeni Zita, Hujber Ferenc, Hajas László, MCDC, Kiss Endi és Pantl Péter, a CKM főszerkesztője közösen vette górcső alá a lányokat, akik rögtönzött feladatok alapján csillogtatták meg tehetségüket: mennyire ügyesen tudnak pasizni. A lányok módszeresen a zsűrit is bevonták a feladatokba.Először Hajas Lászlót és Hujber Ferit állította váratlan feladat elé két csinos hölgy: forró hangulatú twistet kellett lejteniük a színpadon. Bár Hujber kezdetben ódzkodott, a látottak alapján végül úgy tűnt, egyik híresség sem jött zavarba a feladattól. MCDC rappelve ment oda a csajokhoz, akik profi módon folytatták az általa elkezdett mondókát. Debreczeni Zita a lányok esztétikai érzékét tesztelte, míg Endi és Pantl az összhatást vizsgálta. Végül Dikácz Réka, Pálinkó Eszter, Szamosi Nikolett, Lukács Réka, Vantuk Norina, Molende Mariann, Keskeny Anita és Misik Renáta lettek a legdögösebb angyalok.
"Én nem nyolc, hanem tizennégy dögös lányt láttam a színpadon. Ha nekem kell döntenem, bajban lettem volna" - jegyezte meg az est házigazdája, Kovács Áron, a Class FM és a TV2 műsorvezetője. A partin együtt twistelt többek között Varga Győző az Irigy Hónaljmirigyből feleségével, Bagi Iván, Dombóvári Vanda, Ben és Ada, a VIVA műsorvezetői, de tiszteletét tette Dukai Regina és Tornóczky Anita is.

 Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft