Hirdetés
  Csapdában vergődik Liptai Claudia és Gesztesi Károly
  Peller Mariann lett a befutó

A hét legolvasottabb írásai

2010. augusztus 28., szombat 06:30

Szakítás, gyerekek, betegség: ezen a héten is a mindannyiunk életében fontos szerepet játszó témákra voltatok a legtöbben kíváncsiak. Az elmúlt napokban kiderült: szakított a Barátok közt szépséges szereplője, ráadásul néhány hónapja más férfiba szerelmes. Erős Antónia végre megmutatta egyéves gyermekeit a nagyközönségnek, Boros Lajos pedig egészségügyi problémájáról vallott.

Hirdetés

Szakított jegyesével, Alexszel Balogh Edina. A Barátok közt Kingája nem tagadja, jóideje érlelődött mindkettőjükben, hogy egymás nélkül folytatják tovább, és a nyár elején külön is váltak útjaik. A pár három és fél évet töltött együtt és már az esküvőt tervezgették, sőt a gyermekvállalás is szóba került közöttük. Edina azonban máris szerelmes, és a nyáron már új választottjával utazott el vakációzni.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv
Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv

Végre megmutatta ikreit Erős Antónia.  A Story magazin csodás babafotóit nézegetve megállapíthatjuk, vajon hasonlítanak-e csinos mamájukra a kicsik. Antónia arról is mesél, mennyire változott meg a család élete Szonja és Matyi születésével. "Szerencsés vagyok, mert csak délután kell bemennem dolgozni, a Híradó után, az esti fürdetésre már haza is érek. Este a férjemmel együtt altatjuk el őket: az ágyukban fekszenek, és a simogatásunkra szépen álomba merülnek. Kilenc órára mindig elcsendesül a gyerekszoba" - vallotta a műsorvezető.

Agykárosodással küzd Boros Lajos - adták hírül a napilapok. A rádiós állapota azonban hál' istennek nem ennyire súlyos: középfülgyulladását vizsgálták, amikor megtalálták a problémát, azaz egy oxigénhiányos helyet az agyán. Az azonban gyorsan kiderült, hogy Lajosnak neurológiai értelemben semmi baja, a komolyabb problémák megelőzése érdekében azonban infúziókezelést kapott, amelyet évente ismételni kell. Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft