Hirdetés
  Megtalálja Gjoni a párját?
  Visszaéltek Claudia nevével

A hét legolvasottabb írásai

2011. augusztus 13., szombat 06:30

Kamerák előtt akadt ki partnerére Szinetár Dóra. Ám a színésznő szerencsére csak egy filmben borult ki, az életben minden rendben van vele. A héten kiderült, Som Lajos állítja, letette az alkoholt és a drogot, így szeretne visszatérni a zenei életbe. Az RTL Klub képernyőjén pedig Szulák Andrea beszélt magánéletéről. A sznésznő szemmel láthatóan ragyog.

Hirdetés

Szinetár Dóra magából kikelve üvöltött partnerével, C.J. Thomasonnal egy jelenet kedvéért, az S.O.S. Love! című film forgatásán. Dóra a TV2 kamerái előtt mesélt a forgatásról, és azt is elmondta, hogy még az eső sem zavarja. A híresség nevetve beszélt arról, hogy az időjárás leginkább a fodrászait állítja nehéz helyzet elé, naponta többször kell megigazítani a frizuráját, hogy kameraképes legyen.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

Piramis egykori frontembere, Som Lajos nehéz éveken van túl. Hónapokig kezelték az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben súlyos drog-, és alkoholproblémáival. Sőt, még Csernus Imre is kezelésbe vette a zenészt, hogy kigyógyítsa függőségéből. Bár a 64 éves rocker első ránézésre most sem fest túl jól, a zenész állítja, lemondott káros szenvedélyeiről. Olyannyira, hogy három éve, már egy csepp alkoholt sem iszik. Éppen ezért Som Lajos - aki a Piramisnak köszönhetően bejárta az egész világot - most a visszatérésre koncentrál. Ebben a hónapban egy nagyszabású sajtótájékoztató keretében szeretné bemutatni új zenekarát, a Stormot is. Ezzel a bandával szeretné visszahozni Som Lajos az igazi rockzenét a magyar zenei életbe, mely úgy érzi, kivesző félben van hazánk zenei palettájáról.

Egyre jobb formában van Szulák Andrea, aki az RTL Klub Csak csajok című műsorában beszélt párkapcsolatáról, a gyermeknevelésről. A színésznő az utóbbi időben sokat fogyott, remekül néz ki, jól látszik rajta, hogy rendben van magánélete és karrierje is.


Story Női Extra
Tévéműsor
01:35 Portré
00:00 Himnusz
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft