Hirdetés
  Jobban van BB Évi
  A dívák nyomdokaiba lépett a Sugarbird

A hét legolvasottabb írásai

2011. szeptember 3., szombat 08:00

A TV2 kamerái előtt vallott boldogságáról Liptai Claudia. Tatár Csilla formás alakjával hívta fel magára a figyelmet a Mokkában. Erdélyi Mónika pedig - állítólag -sajátos módszerrel "büntette" Hajdú Pétert: törölte az ismerősei közül.

Hirdetés

Liptai Claudia jobban néz ki, mint valaha. A színésznő a TV2 kamerái előtt azt is elárulta, mi okozza boldogságát. Mint kiderült, Claudiának hiányzott már a Jóban Rosszban stábja és most többek között az is nagyon feldobja, hogy ismét forgathat. A Mokkába azonban egyelőre nem tér vissza, de ennek okairól nem beszélt. Claudia elárulta, valódi boldogságának oka azonban kislánya, Panka. A büszke édesanya ragyogó szemmel beszélt csemetéjéről. "A kislányom hatalmasat nőtt a nyáron, várta már az óvodát, és hogy belevethesse magát a sportéletbe. Elkezd aerobikozni. Nagyon ügyes és nagyon büszke vagyok rá" - mesélte a bombaformában lévő Claudia.Meglehetősen rövid ruhában ült a TV2 kamerái elé Tatár Csilla, aminek következtében időnként olyan testrészét is láthatták a nézők, amit vélhetően önszántából nem mutatott volna meg. A szép műsorvezető egyre szexibb, ráadásul egyre merészebben is öltözködik. Ez láthatóan jót tesz neki, hiszen az új stílusnak köszönhetően sokkal fiatalabbnak is tűnik. A minap például egy miniruhát viselt a Mokkában, ami határozottan jól állt neki, csupán a szoknya hosszával volt baj. Az aprócska ruhadarabban ugyanis nem sikerült úgy leülnie, hogy időnként ne villantsa meg formás combjait. Csilla egyébként korábban a StoryOnline-nak elmondta, a látszat csal, nem fogyott le, csak a rendszeres sportnak köszönhetően átformálódott a teste. Ennek következtében merészebb ruhákat is fel mer venni, mint korábban.

Hetekig folytak a találgatások arról, ki lesz a TV2 új valóságshow-jának, az ÖsszeEsküvőknek női műsorvezetője. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a castingon Erdélyi Mónika is feltűnt, akit az abszolút esélyesek között tartottak számon. Mára azonban világossá vált, hogy a műsorvezetői posztot Peller Mariann tölti majd be, így Mónika elesett a nagy lehetőségtől. Hajdú Péter, a műsor producere a bejelentést követően arra lett figyelmes, hogy Facebook-oldalán ismerősei száma eggyel megfogyatkozott - kiderült, Erdélyi Mónika törölte a hírességet. Hajdú szerint, Mónika így áll bosszút azért, amiért nem őt választották a produkció élére. Erdélyi Mónika azonban értetlenül áll a dolog előtt. Elmondása szerint már jó ideje nem látogatta meg Facebook oldalát, így fogalma sincs, miként történhetett, hogy Hajdú Péter eltűnt az ismerősei közül.


Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft