Hirdetés
  Kovi leleplező könyvet írt
  Seherezádé mindenkire rámászott

A hét legolvasottabb írásai

2011. szeptember 24., szombat 08:00

Sokáig nem álltak együtt kamerák elé, de most végre megmutatta kedvesét Peller Mariann. Kibékült Kiszel Tünde és Fluor Tomi is: a két hírességenk sikerült peren kívül megegyeznie egymással. Dévényi Tibi bácsi pedig fogyókúrájáról vallott.

Hirdetés

Peller Mariann és kedvese, Juni György kapcsolata nem mindennapi módon indult, ugyanis a szerelmesek levélben és telefonon szerettek egymásba. A TV2 Összeesküvők című műsorának szőke műsorvezetője egy esztendeje még úgy érezte, hosszú magányos hónapok várnak rá. Már fél éve egyedül volt, túl egy szakításon, és nem is bízott abban, hogy ez a helyzet megváltozik. "Ahogy magamat ismertem, ilyen esetben nekem mindig legalább másfél-két év kellett, hogy újra bele tudjak szeretni valakibe. Nem is számítottam arra, hogy ezúttal máshogy lesz." 
Ám szerencsére nem kellett ilyen sokat várnia, és a kezdetektől fogva végtelenül boldogok együtt. A műsorvezető előbb-utóbb gyereket is szeretne párjától, hiszen úgy érzi, megtalálta az igazit.

Kiszel Tünde peren kívül megegyezett Fluort Tomival, aki néhány éve videofelvételen sértegette a magyar műsorvezetőt. A fiatal rapper másfél millió forint kártérítést fizetett a naptárdívának. Tünde a StoryOnline-nak elmondta erkölcsi győzelemnek értékeli, hogy Tomi  fizetett neki, és bocsánatot kért tőle, bár annak idején lelkileg nagyon megviselték a történtek. Hozzátette: vélhetően a bíróság még nagyobb összeget ítélt volna meg neki, de ő jobban örül a békés végkifejletnek. Az ügyvédek előtti tárgyalás Tünde szerint barátságos hangulatban zajlott, nem volt veszekedés vagy sárdobálás. A naptárdíva határozottan állítja, megbocsátott Fluornak, és bízik abban, hogy tanult a mostani esetből. Tünde a jövőben hajlandó akár beszélgetni is a fiatal hírességgel, ha esetleg valahol összefutnak. 

Dévényi Tibor sokat fogyott az utóbbi időben. Az ismert DJ elárulta, akkor gondolt először arra, hogy le kellene fogynia, amikor kiderült, hogy magas a vércukorszintje.Tibi bácsi kijelentette, ő nem "celebfogyó", nem tud arról beszámolni, hogy csodamódszerekkel 40 kilót fogyott, ám saját technikájával így is jó pár kilót leolvasztott magáról. A Reggeliben elárulta, hogy az ízekről nem képes lemondani, éppen ezért más módszerhez kellett nyúlnia. Kitalálta, hogy mindenből csak fele annyit eszik mint korábban, illetve sokkal kevesebb szénhidrátot és alkoholt fogyaszt, mint a fogyókúráját megelőzően. Állítja, hogy az édességről volt a legnehezebb lemondania, de ma már el tud úgy menni úgy egy cukrászda mellett, hogy ne vegyen süteményt. Ezzel a módszerrel Tibi bácsi eddig 10 kilót adott le.


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft