Hirdetés
  Vajna Tímea: Megbocsátok Damu Rolandnak
  Modern szépségversenyt ígér Vajna Tímea

Hisztérikus állapotban tört díszletet a Shyguys rajongója

2015. április 13., hétfő 11:43

A 20 éves fiatalember annyira megörült, hogy kedvencei megint együtt zenélnek, hogy őrült táncba kezdett, amit a színpadi bútorok bántak.

Hirdetés

A Shyguys zenekar 15 év után újból összeállt, immár csak 3 taggal, de annál lelkesebben. A régi slágereket leporolták és már készülnek az új lemezre. A visszatérésük olyan nagyot szólt, hogy minden show műsorba meghívást kaptak, de először Orosz György humorista invitálását fogadták el. A felkérésre azonnal igent mondtak, bár félve várták mi vár rájuk, hiszen az Orosz Rulett színpadi stand up showban rendesen kapnak a celebek, főleg hideget... A Shyguys mindenre fel volt készülve, hiszen tudták, hogy Orosz György és csapata hétről-hétre savazza Berki Krisztiánt, Molnár Anikót és MC Hawert.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)


A fiúk meglepetés vendégként léptek a színpadra, ami egyébként Orosz titkos akciója volt, sem a közönség, sem a vendégek, de még stáb nagy része sem tudott róla, hogy érkezik a fiú zenekar. Miután berobbantak a színpadra fekete bőrnadrágban és szűk fehér ingben és elénekelték a "Nem a Te hibád" című dalt, a humorista megsorozta poénokkal a tagokat, amit a fiúk hősiesen álltak. Ezekre a piszkálódásokra fel volt készülve a zenekar, de ami ezután jött arra nem. A színpadra egy 20 éves fiatalember lépett, aki azt állította, hogy az együttes legnagyobb rajongója és szeretné a színpadról végignézni az utolsó dalt, amit előadnak. A túlsúlyos fiúcska szintén szűk fehér ingben érkezett és tapssal kísérte végig a finálét. A dal végére annyira bepörgött a fiatal rajongó, hogy őrült táncba kezdett és a nagy lendületben elesett a színpadon, ripityára törve egy asztalt is. A Shyguys és Orosz György döbbenten nézett egymásra, a közönség soraiban feszült csend alakult ki, majd amikor a fiatalember feltápászkodott és kiszaladt a színpadról óriási nevetés tört ki és hatalmas taps mellett a zenekar is elhagyta a színpadot. "Fiúk ne lepődjetek meg, ha a haknikon hasonló dolgokkal találkoztok, eltelt 15 év, a közönség is megváltozott" - zárta az estet Orosz György.


Story Női Extra
Tévéműsor
00:30 Rejtjelek
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft