Hirdetés
  Csirkesütödét nyitott VV Béci
  Kasza Tibi a TV2 új műsorvezetője

Így őrültek meg a sztárok a Szigeten

2013. augusztus 12., hétfő 11:00

Idén is ellepték Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvényét a hírességek.

Hirdetés
A Sziget Fesztivál nem csak a furcsa jelmezekben tomboló külföldi fiataloké. A rendezvény idén is tömve volt szórakozó modellekkel, műsorvezetőkkel, politikusokkal, zenészekkel és valóságshow-hősökkel, akik élményeikről folyamatosan beszámoltak a közösségi oldalaikon. És hogy mivel múlatták az időt?

Az X-Faktor felfedezettje, Antal Timi a Szigeten mondta ki a boldogító igent. "Remélem mindenki hallott a Sziget házasságról. Nagyon jó kis móka volt, próbáljátok ki ti is! Örök élmény! Csak a Szigeten mentem férjhez, nem kell komolyan venni :)" - posztolta az énekesnő, aki szerelmének egyelőre csak a fesztivál idejére fogadott örök hűséget.
 
Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

fotó: Facebook
fotó: Facebook

Az igazi lagzira készülő Schmuck Andor és kedvese is a Hajógyári-szigeten töltötték az egész hetet. A pártelnök munka után minden nap a Szigetre sietett Lindával, aki pont a fesztivál hetében ünnepelte a 21. születésnapját.
 
fotó: Facebook
fotó: Facebook

A buliból persze VV Éva sem maradhatott ki. A hírek szerint már-már szexfüggő valóvilágos pasizni indult a rendezvényre, ami a temérdek internetre posztolt partifotó tanulsága szerint elég jól ment neki. Arról viszont már nincs információnk, hogy ennél a kartonpapírba bugyolált fiúnál mekkora sikere volt...
 
fotó: Facebook
fotó: Facebook

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai egy saját bárban múlatták az időt. Minden nap más szereplőkkel találkozhattak a fesztiválozók, ám az autogramosztás után ők is vérbeli "Szitizenekké" változtak. Marci és Joe például még egy ilyen színes parókát is a fejükre húztak, hogy elvegyülhessenek a tömegben.
 
fotó: Facebook
fotó: Facebook

Fluor Tomi sem bízta a véletlenre a dolgot. Ő úgy gondolta, hogy egy ilyen maszkkal teszi magát felismerhetetlenné, bár azzal nem számolt, hogy a jelmez semmit sem ér, ha kiposztolja a Facebook-oldalára.
 
fotó: Facebook
fotó: Facebook

És most azt gondolod, hogy csak a fiatalok engedték el magukat? Tilla és Rákóczi Feri is a Szigeten töltötték az egész hetet. A Class FM XXL modellként hódító műsorvezetője párjával, a TV2 műsorvezetője pedig feleségével, és időnként még gyermekével is bulizott a fesztiválon.
 
fotó: Facebook
fotó: Facebook


Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft